реклама

реклама

Міністерство соціальної політики України анонсувало відкриття доступу до Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, аби люди менше дзвонили до управління праці та соціального захисту населення, щоб  дізнатися призначено чи не призначено їм субсидію.
3702

«Сільські обрії» вирішили перевірити, як працює сайт subsidii.ioc.gov.ua.

І нічого з цього не вийшло. 10 хвилин витратили на те, аби завантажити поштову адресу. Потім на моніторі комп’ютера з’являлася ось така картинка.

Аби підтвердити, що ти не робот, впродовж двох годин ми шукали на картинках гідранти, велосипеди, автомобілі, автобуси, світлофори та ін.

37002

На жаль, дочекатися інформації чи призначено субсидію та який її розмір за опалювальний й неопалювальний сезони нам сьогодні не вдалося. Втім, можливо, система «підвисає», бо всі стали вводити свої дані. Тож, жителям населених пунктів Черкащини ми б радили все-таки ще звертатися за довідками до уповноважених працівників, які відповідають за призначення субсидій у сільських радах за місцем проживання, не чекаючи осені.

Разом з тим і громадянам, які потребують допомоги, не чекати осінніх черг і подавати документи на субсидію вже зараз, навіть якщо влітку субсидії не було.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Мария Марковна Костюкр 24.08.2018 20:46
Пытаюсь зайти 3 дня .Ничего не получается. Сайт не работает. Зачем писать? Очередная розводиловка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Андрей Миллер 24.08.2018 19:30
Спробуй звернися,потім одпишешь як тебе послали...до жовтня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Л 24.08.2018 10:45
Зайти можна за адресою :
https://subsidii.ioc.gov.ua/search/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100