реклама

реклама

У Черкаській місцевій прокуратурі інформують, що 23 серпня до них надійшло звернення депутатів Черкаської міської ради щодо можливого штучного створення перешкод в їх роботі, що полягало в несвоєчасному повідомленні про час та місце проведення 57 позачергового засідання 2-ої сесії Черкаської міської ради.

index Разом з цим, у вказаному зверненні вбачається можливе складання та видача завідомо неправдивих офіційних документів посадовими особами Черкаської міської ради та зловживання службовим становищем при прийнятті рішень під час проведення вказаного засідання, що може завдати шкоди охоронюваним законом державним інтересам.

За вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за відповідними статтями Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Правда 25.08.2018 08:40
Какая была необходимость в проведении выездного заседания?Они и на месте то ничего решить не могут.Только для того,то бы не присутствовали неугодные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 КП 24.08.2018 23:07
Початок покладено.., дайошъ, зальотнi "черкасьцi" наступну сесiю у Криму?? :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Дональд Трамп 24.08.2018 20:38
И когда будет ответ ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100