реклама

реклама

В Умані на посту патрульні несуть службу і допомагають людям, повідомляють у прес-службі патрульної поліції Черкащини.

ee3643ba705c266539f77d4d2a016b8c-300x168 Другий тиждень, як на Черкащині запрацював стаціонарний пост дорожньо-патрульної служби УПП в Черкаській області.

Від початку роботи інспектори вже винесли понад 200 постанов на порушників Правил дорожнього руху, з них: 53 адмінматеріали за негабаритний вантаж; 6 протоколів отримали нетверезі водії.

А також, поліціянти забезпечили супровід колони автотрасою та опрацювали понад 10 викликів зі спецлінії 102, а саме – грабіж та шахрайство.

Основним завданням працівників патрульної поліції, які несуть службу на автодорозі М-05, є профілактика та попередження Правил дорожнього руху, попередження й припинення злочинів, а головне, практична допомога людям, які її потребують.

Завдяки функціонуванню посту, учасники дорожнього руху можуть швидко отримати поміч та консультацію правоохоронців, а також безпечно відпочити у нічний час, зупинившись поруч із будівлею поста.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Люди 26.08.2018 12:37
Так, це дуже добре, але людей також цікавить коли такі патрулі з'являться на дорозі Н-16 сполученням Умань - Черкаси - Золотоноша? Адже їзда по вказаній дорозі для учасників дорожнього руху представляє не тільки серйозну небезпеку, а й суцільне жахіття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100