реклама

реклама

Розслідування смертельної ДТП біля Сміли, в якій загинув велосипедист, нині перебуває на етапі досудового розслідування. Тримають експертизи, а їх призначено 5 – досліджують і автомобіль «Мерседес», який наїхав на велосипедиста, і власне велосипеди. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий.

1

«Експерти не підпорядковуються Національній поліції, це окрема структура. Я не кажу, що справу затягують, – зазначив Валерій Лютий. – Призначено майже 5 експертиз. Ми чекаємо їх результатів. Навіть ще не отримали дані судмедекспертизи. Після проведення експертиз слідчим буде прийнято рішення і, думаю, матеріал буде скеровано до суду».

Він нагадав, що резонансні ДТП – на контролі в слідчому управлінні поліції. Так само як аварія біля с.Піщане на Золотоніщині, в якій загинула неповнолітня дитина і водій одного з авто учасників пригоди.

«Перша інформація, яку ми отримали по цій ДТП безпосередньо від учасників дорожнього руху, що на місці події була відповідна ямковість дороги – глибина ям і розташування їх були задокументовані і зафіксовані працівниками поліції. Тут теж призначено ряд експертиз», – додав Валерій Лютий.

Нагадаємо, винною у смертельній ДТП на дорозі Черкаси – Сміла називають екс-депутатку облради, генерального директора смілянського ТОВ «Лівс» Любов Савченко. Вона була за кермом «Мерседеса», який скоїв наїзд на велосипедиста, який внаслідок ДТП загинув на місці пригоди.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Правда 28.08.2018 17:08
Призначено майже 5 експертиз.. . Це як - 4 чи 4 з половиною??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Ван Гог 28.08.2018 08:37
Цитую Мавр:
так тримати! Років на десять розтягніть ту ексертизу! Знаємо ми ці манси.Нічого їй не буде,вчитель сам убився!

Ну так, експертизи, апеляції, касації, а там і строки розгляду справи закінчаться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 коля 28.08.2018 07:58
Якби на цю тьотю наїхав якийсь "кріпак" то вже сидів-би довічно.А так і тьотя невміняєма і мерс зачарований і ще в неї на утриманні 35 неповнолітніх сиріт, хороша характиристика, притягується вперше тож умовно 2 роки з відстрочкою на 3 роки. Ви краще експертизу її телефону проведіть, 100% під час дтп вона по ньому говорила. Скільки в цій країні ще потрібно революцій для того щоб всі були рівні перед Законом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Тринадцатая экспертиза 27.08.2018 21:36
Люто!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Зорро 27.08.2018 20:27
В коментарях Лютого все чітко прояснюється щодо експертиз: головне перевіряють велосипеди, ями, потім ще перевірять рівень забрудненості повітря і чи були в той день магнітні бурі. Все вже й так зрозуміло, кого зроблять "цапом-відбувайлом" по цьому ДТП. Бабло переможе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Мавр 27.08.2018 18:00
так тримати! Років на десять розтягніть ту ексертизу! Знаємо ми ці манси.Нічого їй не буде,вчитель сам убився!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100