Під час ліквідації пожежі співробітники ДСНС врятували цуценя. 27 серпня близько 17-ї години на лінію екстреного виклику "101" до уманської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Івана Гонти.

40284584_1161084687363080_1906685808333553664_n

За лічені хвилини на місце, де горів старий покинутий металевий вагончик, прибув черговий караул 14-ї пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє у "Фейсбук" речник УДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

Під час боротьби із вогнем співробітники ДСНС почули із середини задимленої споруди слабе скавчання. Ніхто з рятувальників не був певен, що це не звукова мара, але таки вирішили перевірити. Серед палаючого сміття в одному з кутків задимленого та заваленого мотлохом вагончика рятувальники знайшли мале цуценя, яке не лише не скавчало, а вже й не рухалося.

Коли його винесли у безпечне місце собача мало відрізнялося від мертвої тварини, але рятувальники спробували його повернути до життя.

Цуценя облили водою та почали масажувати його грудну клітку та дути у ніс. Намагання хлопців не були даремними і через кілька хвилин тваринка почала рухатися та дихати, а ще за кілька хвилин навіть спробувало стати на лапи.

До свого підрозділу з пожежі рятувальники поверталися вже із новобранцем.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100