реклама

реклама

На Черкащині стипендію отримуватиме вже більша кількість перспективних спортсменів. Так само зріс і розмір виплат.

DSC0121

Про це повідомили в ОДА під час зустрічі обласних владців зі спортсменами та тренерами різних федерацій.

Так, за словами начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максима Зеленського, віднині підвищені стипендії отримуватиме 20 спортсменів, раніше ж їх було 15. Більше того, стипендії з 2 тис. грн зросли до розміру мінімальної заробітної плати. Отримуватимуть кошти спортсмени області з олімпійських, неолімпійських і паралімпійських видів спорту.

DSC0143

– Такі зміни, переконаний, сприятимуть підвищенню в цілому спортивної майстерності черкащан, – сказав заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв, – а також стануть передумовою для успішних виступів збірних команд та окремих спортсменів області в офіційних всеукраїнських змаганнях.

DSC0037

Зауважимо, зазначені вище зміни передбачені Програмою розвитку фізичної культури і спорту в області на 2016 – 2020 роки. Вона спрямована на розвиток усіх пріоритетних видів спорту, створення сприятливих умов для належного рівня підготовки та участі провідних спортсменів області у змаганнях різного рівня. Попередньо ж фахівці управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА підготували проект рішення про внесення змін до Положення про обласну стипендію перспективним спортсменам області. І його успішно підтримали депутати Черкаської обласної ради в липні цього року.

Список стипендіатів та їх здобутки

Про це повідомляє сайт Черкаської ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100