реклама

реклама

У середу, 29 серпня, стрілки Черкащини Сергій Куліш та Дмитро Омельяненко вилетіли до міста Чханвон у Південну Корею, де з 31 серпня по 15 вересня буде відбуватися знакова подія для стрілецького спорту всього світу – 52 чемпіонат світу з кульової стрільби.

kulish-rio-678x381

Про це повідомляє «Чемпіон».

«Чемпіонат світу у кульовій стрільбі на кшталт Олімпіади – проводиться 1 раз на 4 роки. Тому вибороти право на участь у цих змаганнях вже є високим досягненням. Також в Кореї будуть розіграні перші ліцензії на участь у Олімпіаді 2020 у м. Токіо (Японія).

Біда, яка сталася влітку цього року, коли згоріло стрільбище у Львові, позбавила нашу стрілецьку спільноту можливості проводити як всеукраїнські змагання, так і навчально-тренувальні збори на належному рівні.

Комплект електронних установок, який вчасно був придбаний обласним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту за рішенням сесії обласної ради, надав можливість провести навчально-тренувальний збір для черкаських стрільців на базі КДЮСШ № 2 ЧМР. І хоча обладнання, на якому тренувалися наші спортсмени, відповідає найвищим міжнародним стандартам, все ж таки наше підвальне приміщення не відповідає умовам проведення міжнародних змагань. Всі офіційні міжнародні змагання проводяться виключно на відкритих стрільбищах. На сьогоднішній час в Україні відкритих спортивних стрільбищ не існує.

Не зважаючи на всі існуючі проблеми, було зроблено все можливе для якісної підготовки черкаських стрільців до чемпіонату світу. Сергій Куліш виступатиме в категорії «дорослі», Дмитро Омельяненко – у категорії «юніори».

Перші старти розпочнуться вже 02 вересня 2018 року», – розповідає очільник обласного осередку стрільби кульової Черкаської області, заслужений тренер України Віктор Нагній.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100