У відділі культури і у міській раді активно готуються до проведення Дня міста. Свято відбудеться 15 вересня. Обіцяють багато цікавих заходів, оригінальну розважальну програму.

2018-08-31-ДМ

Але остаточний план святкувань ще не затверджено. Можливі зміни і коригування програми, пише «smila-ua».

У відділі культури повідомляють, що у Смілу приїдуть гості із міст-побратимів – м.Йонава із Литви, Вадуй Луйводе із Молдови, із м.Ковель, Ватутіне, а також прикордонники із катера «Сміла».

Центр міста буде прикрашено фотозонами. Їх виставить кожен навчальний заклад, бібліотека, музей, школа мистецтв.

Біля Будинку культури діятимуть виставки: Сміла історична та Сміла сучасна.

Духовий оркестр вітатиме гостей свята, відбудеться зустріч із гостями міста, із почесними громадянами Сміли, будуть нагородження та відзначення найактивніших жителів нашого міста.

У МБК відбудеться свято транцю, у міському парку культури – дитяче свято, на якому оберуть Міні-міс Сміляночка. Діятимуть виставки, триватиме розважальна програма.

Фасадну стіну міської бібліотеки для дорослих планують перетворити на «Стіну побажань» - кожен бажаючий зможе написати або намалювати щось хороше і позитивне для нашого міста.

Свято відбуватиметься на кількох площадках: у МІБК, на Центральній площі перед Будинком рад, у верхньому і нижньому парку, на бульварі Бобринського.

У центрі міста молодіжні організації проводитимуть різні батли, спортивні змагання, сучасні заходи.

На Бульварі Бобринського відбудеться брейнринг між навчальними закладами міста на тему «Як я знаю рідне місто?».

Іще заплановано багато цікавих святкових подій.

Також у Смілі відбудеться обласне свято духової музики, цікаве театралізоване дійство, концерти та лазерне шоу. Завершаться святкування запальною дискотекою.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 03.09.2018 15:47
Стіна побажань у Смілі, це аналог "Стіни плачу" у Єрусалимі? Дуже актуально. Як тільки вона з'явиться піду побажаю, щоб зробили вулицю від центра до Паланки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100