реклама

реклама

Кондитерська корпорація "Рошен" розпочала реалізацію проекту зі створення експозиції копитних в Черкаському зоопарку з бюджетом близько 50 млн грн.

001

Ця експозиція буде сформована з тварин лісової та лісостепової кліматичних зон України, які проживають в Черкаському зоопарку, серед них: благородний олень, плямистий олень, косуля, лань і зубр, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

На території зоопарку в рамках експозиції буде проведена повна реконструкція вольєрів зі зміною рельєфу, конфігурації і збільшенням площі. Площа відкритих вольєрів складе 4220 кв. м, водойм - 322 кв. м.

"Пора, коли відвідувачі зоопарків можуть спостерігати за тваринами тільки з одного боку через металеву огорожу, вже відійшла в минуле. Все більше зоопарків світу відмовляються від окремих кліток, що обмежують пересування тварин. Цей проект відповідає такій тенденції. Люди приходять, щоб поспостерігати за тваринами, не втручаючись в їхнє життя", - йдеться в прес-релізі корпорації.

У квітні 2017 року в зоопарку відкрили експозицію з хижими тваринами "Земля вовків і ведмедів". Бюджет проекту склав 20,5 млн грн.

В процесі проектування експозиції використовували досвід сучасних європейських зоопарків - без кліток і решіток, з відкритими водоймами, зимовими приміщеннями та оглядовим майданчиком.

Загальна площа відкритих вольєрів становить 2272 кв. м, водойм - 500 кв. м. Експозиційні вольєри розраховані на двох ведмедів, п'ятьох вовків і чотирьох видр.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Рошен и копыта 04.09.2018 21:54
Черкасское отделение Киевской конторы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Гроші 04.09.2018 21:13
Хіба ж це "інвестиції" :lol: Інвестиції у вольєри, ведмедів, мавпочок і вовків?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100