реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб на сьогоднішній прес-конференції гостро розкритикував ті умови, в яких працюють журналісти Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ». Він наголосив, що «схопився за голову», коли побував у кабінетах обласного радіо, що знаходяться у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.


– Я там був. Слухайте, так я б туди і свого собаку не запустив. Так можете й записати. Хіба можна так ставитися до творчих людей?! Щоб в цьому приміщенні люди щось творили?!.. Я коли прийшов і побачив те приміщення… Після війни, мабуть, приміщення були кращі, ніж я зараз побачив, – обурювався Сергій Тулуб. – Де ж керівництво? Де керівники? Про що вони думають? Люди працюють в таких, до речі, небезпечних умовах. Оці різні електротехнічні прибори… Вони в такому стані! Я просто за голову схопився. Я сказав: а де ж наші інспектори, керівники, які повинні відповідати за це? Тому я вважаю, що це логічний результат недбалості, недобросовісного відношення до роботи, до робочого місця. І тут вина не лише керівництва, а й тих, хто там працює. Чого ж ви мовчали? Чого ж ви сидите там? Відбуваєте, чи що? І взагалі виховані люди, коли до них приходять, хоча б вітаються!

Губернатор зазначив, що стосується подальших дій, він запропонував керівництву ОДТРК «Рось» «конкретні напрямки»…

Нагадаємо, проблеми у обласного радіо почалися 23 лютого, коли працівники обласного управління держтехногенбезпеки опечатали електрогосподарство кімнат Черкаського обласного радіо «Рось-ФМ» у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Директор програм радіомовлення Черкаської ОДТРК Олександр Іващенко повідомляв, що в кабінетах, що орендують радійники, були «відкриті кабелі». «Елементи електропроводки слід закрити коробами. Це щось схоже на плінтуси. Зараз цим займається електрик», - сказав він

Про те, чи залишиться нинішній гендиректор ОДТРК «Рось» Юрій Уздемір на своїй посаді, читайте згодом на «Прочерку».


реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Собака 28.02.2012 13:21
А я б і не пішов.Шо я,дурний?Мені і в казбетській будці 16-кімнатній добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #4 Соціолог Сашко 28.02.2012 10:13
Черкащани!Висло віть своє ставлення до такого стилю роботи : 1.Прийнятний-зелена кнопка . 2.Ганебний -червона кнопка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Ілько Вредний 28.02.2012 10:11
Росі срочно нужен продюсєр Валентін.Луччє два.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 О.ЧУПРИНА 27.02.2012 22:21
Примітивний піар.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 О.ЧУПРИНА 27.02.2012 22:20
Потрібно тихо виправляти становище,а не обурюватися "на публіку".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100