реклама

реклама

Депутат Черкаської облради Сергій Воронов вкотре порушив на сесії облради питання опалення в Смілі.

21742981_10211033416696722_991520672552128946_n «У 70-тисячному місті не зроблено заходів для виходу з кризи цього опалювального сезону. Місто на порозі колапсу. Тому маю два запити щодо цього. Перший до Черкаського обласного територіального відділення АМКу, до прокуратури та ГУНП. Тепер до проблем Сміли додалася ще одна проблема. Зросла вартість квитка в громадському транспорті і це було прийняте перевізниками одноосібно. Прошу вищезгадані структури вивчити питання і покарати винних. Бо мова про шахрайство та здирництво з громадян коштів», - сказав Воронов.

Голова облради двічі перепитав до кого звертався депутат і нарешті поставив запит на голосування. Більшість проголосували «за», запит включили до порядку денного.

Також Воронов порушив питання забезпечення смілян водою. Нагадаємо, днями в Смілі було відключено воду через заборгування смілянським підприємством коштів перед Черкасиобленерго.

Цього разу депутат звернувся до відповідних органів відшкодувати підприємству різницю в тарифах через що і виникла заборгованість. Цей депутатський запит депутатською більшістю було також включено в порядок денний.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100