реклама

реклама

Великий гаражний розпродаж від ІТ-компаній міста пройде в парку Сосновий Бір 16 вересня.

Другий “ІТ Garage Sale”, організований командою Master of Code, відбуватиметься у рамках благодійного фестивалю CheriITy. Цьогорічною метою є облаштування ігрового майданчика в дитячому будинку “Теплий Дім”.

Cherity (21 of 1040)

Що ж таке “ІТ Garage Sale”? Це ідеальна можливість для того, щоб:

-Продати речі, які ви не використовували досить тривалий час. Тим самим звільнити місце для нового у своєму житті й віддати власне #майнонадобро.

-Придбати собі круті ґаджети, предмети побуту й решту крутих речей. А всі виручені кошти відправляться на благодійність.

Cherity (235 of 1040)

Збір речей на розпродаж триває до 12 вересня, тож ви ще маєте час, аби провести ревізію вдома. Приносьте в Masters Space, що за адресою вул. Кривалівська, 7, робочі ґаджети, книги або журнали, дрібну домашню техніку, дитячі іграшки, речі для туризму або аксесуари (рюкзаки, сумки).  Опісля ж - організатори встановлять ціни, а продаж зібраного добра відбуватиметься безпосередньо на фестивалі.

Тож чекаємо всіх 16 вересня в парку Сосновий Бір на благодійному спортивному фестивалі CherITy. Крута нагода, щоб у колі знайомих, друзів та рідних провести час весело й з користю.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100