реклама

реклама

У Черкасах на перехресті вулиці Сумгаїтської та Добровольчих батальйонів сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Черкаської міськради Руслан Зоря, інформує ВІККА

Депутат повідомив, що для безпечного пересування мешканців мікрорайону Лісовий існує дві перешкоди, які щодня їм доводиться долати. Одна з них – залізничний переїзд – вже накоїла лиха навесні. Тоді, переходячи залізничну колію, постраждав підліток – хлопець потрапив під потяг.

415588887410012062461917226629483107713024n

"Чисельні звернення до Одеської залізниці не дали результатів, обладнати через колію перехід вони не хочуть. Кажуть: для цього існує міст. Але взимку пересуватись тим мостом буде ще більш небезпечно. Для мешканців району це не найкращий варіант", − зазначив міський депутат.

Руслан Зоря розповів, що існує ще одна перешкода – перетин з вулицею Сумгаїтською. Тим перехрестям щоденно ходить близько тисячі людей: діти до школи і в садочки, студенти в навчальні заклади, люди поспішають на роботу. Однак ніяких попереджувальних знаків, знаків обмеження швидкості, навіть, пішохідного переходу там немає.

"Скільки б ми не звертались до поліції, до міської влади, відповідь у всіх одна: то дорога міжміського значення, тому ніяких знаків там поставити не можна. Однак потік людей там не зменшується. Люди там ходили і будуть ходити", − зазначив Руслан Зоря.

Депутат повідомив, що вранці, 12 вересня, пенсіонерка переходила дорогу на цьому перехресті і потрапила під колеса автівки. За словами Руслана Зорі, старенька поверталася після того, як відвела до школи онука. Нині її забрала до лікарні швидка, жінка у вкрай тяжкому стані.

"Тому я змушений звернутись до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка. Дуже прошу особисто втрутитись в цю ситуацію і посприяти її вирішенню. Допоможіть облаштувати на перехресті попереджувальні знаки та розмітку пішохідного переходу", − зазначив депутат міськради.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 кук43 12.09.2018 14:51
Статки Руслана зорі дозволяють побудувати підземний перехід для своїх виборців. Міський бюджет може допомогти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100