реклама

реклама

У Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості починаючи з 2018 року функціонує жіночий клуб «Підтримка». Під  час засідань жінкам пропонуються на розгляд актуальні теми сьогодення, які стосуються прав жінок, насильства в сім’ї,  торгівлі людьми тощо.

Нещодавно на черговому засіданні клубу 7 безробітних жінок обговорювали тему «Життя і бізнес. Секрети успіху». До обговорення було запрошено успішну жінку, місцевого підприємця Любов Крижанівську, яка вдало поєднує професійну діяльність та особисте життя. Бізнес-вумен поділилася своєю історією успіху, розповівши, як будучи безробітною вона розпочала свій шлях підприємництва і стала успішним роботодавцем, втіливши свої захоплення та вподобання у власну справу.

Жіноч клуб

Опинившись без роботи Любов наважилась на рішучий крок і за сприяння служби зайнятості започаткувала власну справу, відкривши магазин «Від мами до мами». Згодом вона створила цікаве  інтернет-кафе та облаштувала свою перукарню.

«Кожен успішний бізнесмен повинен вміти приймати правильні рішення, і в цьому випадку не обійтися без твердої рішучості. Починаючи свою нову справу задумайтеся над тим, чим ваші послуги, або продукти відрізняються від послуг ваших конкурентів. Щоб бути оригінальним вам зовсім не обов'язково придумувати щось кардинально нове. У деяких випадках буде цілком достатньо внести свої суттєві доопрацювання», - порадила Любов Крижанівська учасницям засідання.

Загалом зустріч пройшла у дружній, довірливій атмосфері. Учасники обмінювались досвідом та ділилися власними життєвими історіями, які вкотре доводили, що жіноча рішучість і оптимізм можуть здолати будь-які труднощі.

Тальнівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Тальновский рейдер 12.09.2018 17:36
Утюг или паяльник: тогда мы идем к вам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100