реклама

реклама

З 25 по 30 вересня 2018 року в місті Умань проходитиме 11-й Міжнародний фестиваль повітряних куль та Чемпіонат України з повітроплавного спорту. До змагань долучаться біля 15-ти екіпажів з усієї країни та Європи.

Переможця, який отримає титул чемпіона України та Кубок турніру, судді визначатимуть 28 вересня, передає 04744.info.

975066

Показ повітряних куль та старти польотів відбуватимуться щодня з 28 по 30 вересня о 7:00 та о 16:30 (за наявності відповідної погоди). Гості фестивалю зможуть безкоштовно взяти участь у постановці повітряних куль, зробити яскраві фотографії та дізнатись особливості підготовки аеростатів до польотів. На головній сцені фестивалю виступатимуть місцеві та спеціально запрошені музичні гурти.

Також відвідувачі зможуть подивитися показ мод від молодих дизайнерів, виступ повітряних гімнастів київської студії елегантного спорту "Алекса" та скуштувати смачні страви на фудкорті. Ввечері гості фестивалю матимуть змогу помилуватися яскравим сяйвом повітряних куль під виступи українських діджеїв. "Останній день фестивалю організатори збираються присвятити дітям.

На локаціях працюватимуть аніматори та дитячі психологи. Діти зможуть взяти участь у різних змаганнях, майстер-класах і показі дитячих мод, обмінятися іграшками з однолітками та подивитись шоу мильних куль", - йдеться у матеріалі. Місце проведення фестивалю: місто Умань, стадіон "Сокіл

З 25 по 30 вересня 2018 року в місті Умань проходитиме 11-й Міжнародний фестиваль повітряних куль та Чемпіонат України з повітроплавного спорту. До змагань долучаться біля 15-ти екіпажів з усієї країни та Європи. Переможця, який отримає титул чемпіона України та Кубок турніру, судді визначатимуть 28 вересня, передає 04744.info. Показ повітряних куль та старти польотів відбуватимуться щодня з 28 по 30 вересня о 7:00 та о 16:30 (за наявності відповідної погоди). Гості фестивалю зможуть безкоштовно взяти участь у постановці повітряних куль, зробити яскраві фотографії та дізнатись особливості підготовки аеростатів до польотів. На головній сцені фестивалю виступатимуть місцеві та спеціально запрошені музичні гурти. Також відвідувачі зможуть подивитися показ мод від молодих дизайнерів, виступ повітряних гімнастів київської студії елегантного спорту "Алекса" та скуштувати смачні страви на фудкорті. Ввечері гості фестивалю матимуть змогу помилуватися яскравим сяйвом повітряних куль під виступи українських діджеїв. "Останній день фестивалю організатори збираються присвятити дітям. На локаціях працюватимуть аніматори та дитячі психологи. Діти зможуть взяти участь у різних змаганнях, майстер-класах і показі дитячих мод, обмінятися іграшками з однолітками та подивитись шоу мильних куль", - йдеться у матеріалі. Місце проведення фестивалю: місто Умань, стадіон "Сокіл".
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2018/09/16/308715-uman-zaproshuye-chergove-svyato

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100