реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час сьогоднішньої координаційної наради розкритикував місцеву владу за незадовільний стан узбіч доріг Черкащини.

2018-08-06 14.27.23 – Це жах! Таке враження, що деякі голови адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міські голови не бачать, що відбувається, і не читають, що пишуть люди. Бур’яни – в людський зріст! – обурюється Юрій Ткаченко. – В нас такого ніколи не було. Можу запропонувати взірцем Золотоніський, Канівський, Чорнобаївський райони, де цю роботу й сьогодні належним чином організовано. А ось їду Смілянським районом... Дорога державного значення... Я щотижня в Укравтодорі лобіюю, щоб виділили кошти на ремонт доріг державного значення. Та врешті ж решт! Має ж бути й у наших керівників якась відповідальність!

Юрій Ткаченко дав доручення своєму заступникові Костянтину Омаргалієву проконтролювати наведення впродовж двох тижнів ладу на узбіччях доріг і місцевого, і державного значення.

– Мають бути покошені всі узбіччя! – наголосив голова ОДА. – Звертаюся до Сергія Васильовича Чубаня (директора департаменту ОДА, що відповідає за дороги місцевого значення, – ред.). Від цього буде залежати, як далі будуть розподілятися ресурси по місцевих дорогах на наступний рік. Як підходить до своїх обов’язків керівник – так і ми будемо реагувати у відповідь. Послухайте, що кажуть люди!

Дорікнув Юрій Ткаченко і керівникам громад.

– Їдеш зі Сміли в Умань через села Доброводи, Легедзине, Вільховець (де розташований музей В’ячеслава Чорновола!)... Мені соромно – бур’яни ще вищі, ніж на узбіччях доріг. Там що – немає сільських голів? – задав риторичне запитання Ткаченко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 Світлана 19.09.2018 04:30
Дорога ЧЕРКАСИ- ЧИГИРИН ,що бур"яни. А ями по 0.5м і глибші.Поїздка на Черкаси коштувала ...(правої полуосі-1800гр.)А керівництво Чигирина ні БУМ.БУМ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Сотник 18.09.2018 15:44
Цитую Городище:
Хом'ячок розбушувався...

Краще - суслік. На хом'чка не тягне!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Дональд Трамп 18.09.2018 12:08
А дорога додому на Кедину Гору не жахает,бо каждый год ремонтируют,воо бще у нас губер ... или в его башке кроме кабаков,магазин ов,рынков и кабанов ничего не осталось ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Думка 18.09.2018 11:26
А чому за стан цієї дороги мова не ведеться. Мабуть спочатку дорожнє полотно потрібно поремонтувати, а вже потім і за бур'яни братись. А то як завжди у нас крайні найменші - в даному випадку, сільські голови. А чим займаються чиновники райдержадмініст рацій, адже саме вони мають відповідати за стан доріг в районах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Сотник 17.09.2018 23:03
Як по тій дорозі, що на Умань, не соромно їздити такому вимогливому губернатору?! За бур'яни він, як бачите, переймається, а сам стан дорожного покриття, вперто, не помічає!!! Хист не проп'єш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 петро 17.09.2018 16:21
Як перед виборами керманичі наввипередки за народ і за країну переживають. Він хай ще пройдеться по посадкам та гляне що там робиться. Може подивиться скільки цих посадок взагалі вирізано. Але для цього потрібно вийти з авто, а йому і так все добре видно... :o :o :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Городище 17.09.2018 13:43
Хом'ячок розбушувався...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100