реклама

реклама

Практично 90 відсотків доріг Черкащини потребують капітального ремонту.

Manutenzione-stradale-710x434 Про це під час сесії Черкаської облради повідомив начальник Служби автомобільних доріг області Владислав Демиденко, інформує «Вичерпно».

Така цифра прозвучала під час дискусії при розгляді питання стосовно звернення депутатів облради до Прем’єр-міністра, Міністра інфраструктури та начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області щодо невідкладного вирішення питання ремонту дороги державного значення Драбів-Золотоноша.

Зокрема, голова облради звернув увагу на питання відсутності ремонтних робіт на дорозі державного значення, яка проходить через районний центр Лисянку з виїздом до сусідньої Київської області.

– Нещодавно на цій дорозі розбився молодий чоловік, 28 років, разом зі своєю родиною, через поганий стан дороги. Якщо вже звертатися, то прошу включити до переліку і цю дорогу, а також інші дороги, що потребують негайного ремонту, – зазначив Олександр Вельбівець. – Там такі ями, що в одну довелося висипати КАМаз піску, щоб довезти додому загиблого бійця.

У депутатів виникли питання також стосовно інших доріг, зокрема, говорили про автошлях, що проходить через Умань, дороги на Тальнівщині та ін. Також обранці дорікали чиновнику у неякісному і непослідовному ремонті.

Депутат Мушієк запропонував, щоб під час перерви всі охочі записати в єдине звернення ті дороги, які, на їх думку, потребують негайного ремонту, і вже після перерви проголосувати за відповідне звернення.

– Чомусь ми звертаємо увагу на такі питання, тільки тоді, коли люди фактично починають ночувати на пішохідних переходах, – зауважив на завершення обговорення голова обласної ради. – На мою думку, необхідно один раз зробити і затвердити якусь стратегію вирішення проблем у дорожньому господарстві області. Десь ми робимо аварійний ямковий ремонт, десь поточний, а загальної стратегії немає. Телеканали показують, шо область отримала додаткові кошти, а в результаті в людей виникає питання – то де ж ремонтують?

Насамкінець голова облради ще раз наголосив на важливості створення єдиної стратегії розвитку дорожнього господарства області, бо йому «вже набридло їздити додому і опускати очі», адже люди не розуміють, шо обласні депутати не впливають на розподіл коштів на ремонт доріг.

За словами голови ОДА Юрія Ткаченка, в області розроблена програма ремонту місцевих доріг, і вона виконується за наявності коштів. Щодо доріг державного значення, він зауважив, що наразі необхідно зібратися і зробити звернення стосовно виділення коштів на те, щоб усі дороги Черкащини зробити проїзними шляхом ямкового ремонту.

За словами очільника САД Владислава Демиденка, мова йде про суму близько 100 млн грн.

Зрештою, депутати вирішити під час перерви напрацювати єдине звернення по аварійних дорогах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 марина 23.09.2018 17:40
А дорогами балабол будет заниматься? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Дональд Трамп 23.09.2018 08:44
А юре ткаченко на Кедину Гору успели отремонтировать дорогу и не стонали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Пришийкобиліхвіст 22.09.2018 13:09
Твою бога , душу... Так по прогонозу завтра дощі починаються, а там і сніг та морози. Вони що, пришелепкуваті, оті депутати та чиновники?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Дональд Трамп 22.09.2018 09:40
Опомнились придурки-завтра зима.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100