реклама

реклама

image.php Заступник директора департаменту-начальник управління соціальної допомоги та компенсаційних виплат департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Катерина Бінусова пояснює у кого з травня 2018 року додатково з’явилося право на субсидію:

- Уперше за історію існування програми житлових субсидій право на отримання житлової субсидії нарівні із громадянами України набули також іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України та проживають у житлових приміщеннях (будинках) (п. 2Положення № 848). Нагадаємо, що зазвичай субсидія призначається одному із членів домогосподарства, який зареєстрований і фактично проживає у житловому приміщенні (будинку). В окремих випадках, за рішенням комісії, субсидія може призначатися (п. 8 Положення № 848): орендарю, тобто особі, яка не зареєстрована в житловому приміщенні (будинку), але фактично проживає у ньому на підставі договору найму (оренди) житла; індивідуальним забудовникам, будинки яких не прийняті в експлуатацію, але яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги; внутрішньо переміщеним особам, які не зареєстровані в житловому приміщенні (будинку), але фактично проживають у ньому без укладеного договору найму (оренди) житла. Ця категорія також додана постановою № 329.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 Л 24.09.2018 22:00
Кінець вересня. Ось-ось розпочнеться опалювальний сезон. Владі ж треба щось розповісти "хороше та веселе", як усе таки в нас ЩЕ З ТРАВНЯ МІСЯЦЯ ! "покращилось" життя
"Уперше за історію існування програми житлових субсидій ".
Чому ж Катерина Бінусова не розповідає скільки позабирали у малозабезпечени х, котрим не пощастило мати у сім'ї непрацюючу з різних причин особу ?! Чого ж Гройсмам як мантру повторює для ЗМІ раз повз раз, що "субсидію отримають УСІ, ХТО ПОТРЕБУЄ " ?!
Дедалі все страшніше нагадує книгу Оруела "1984" :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 ХХ 24.09.2018 12:36
Це вже повний бред, де ж це взялися іностранці, які приїхали в Ураїну працювати на 3 тис гривень, а тепер оформляють субсидію. Та ви хоч хрестіться, коли таку дурницю мелите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 иван 24.09.2018 11:44
А у кого отобрали???Минимум 50% лишились.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дональд Трамп 24.09.2018 11:13
Игра слов,что нас ждет этой зимой-это ЖАХ !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100