реклама

реклама

В Канівському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 23+852, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи із поточного середнього ремонту мосту через річку Рось.

42157417_285812038688205_2308671833588629504_n Наразі завершується монтаж тротуарних блоків на правій стороні мосту через річку Рось. Розпочато бетонування монолітної залізобетонної плити – вже забетоновано 5 із семи прогонів проїзної частини мосту.

Також завершено роботи із влаштування захисного шару антикорозійного покриття на залізних конструкціях мосту. Продовжуються роботи із влаштування захисного шару на балках, ригелях та опорах мосту, повідомляють у САД Черкаської області.

Ремонтні роботи з поточного середнього ремонту проводяться на правій стороні мосту через річку Рось, яку огороджено бетонними блоками для захисту працівників від наїзду автотранспорту. Рух автотранспорту на мосту не перекривався і зараз проводиться по лівому проїзду через міст. По завершенню робіт на правій стороні мосту, роботи розпочнуться на його лівій стороні.

Постійний технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 І довго ще? 26.09.2018 07:33
Вони там "тривають" ще з липня місяця :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100