реклама

реклама

Рішення про запровадження у Чигирині та Чорнобаї FM-станцій 20 вересня ухвалила Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

Фото Укрінформ

Про це повідомляє «Черкаський край».

Ще 17 травня в Україні оголосили конкурс на отримання ліцензії на мовлення з використанням вільних радіоканалів. До Національної ради на участь у конкурсі отримали 2 заявки від ТОВ «ТРК Холодний-Яр», м. Чигирин Черкаської обл. під назвою «Чигирин-99 FM» (транслюватиметься на частоті 99 МГц) та ТОВ «Парбат», м. Київ («Гуцульське радіо»).

На думку членів національної ради, «Чигирин-99 FM», здатне найкраще забезпечити виконання конкурсних умов, зокрема надає перевагу програмам інформаційного, культурологічного, науково-просвітницького та розважального спрямування, формат програмної концепції: молодіжно-розважальний.

Національною радою також встановлено, що статутні документи редакції радіомовлення Чорнобаївського району та смт Чорнобай Черкаської області, смт Чорнобай Черкаської обл. («Чорнобаївська хвиля»), відповідають статті 12 Закону України «Про телебачення і радіомовлення». Ця редакція здатна найкраще забезпечити виконання конкурсних умов, зокрема надає перевагу програмам інформаційного спрямування та здійснює ретрансляцію програм ПАТ «НСТУ», м. Київ («Українське радіо»). Національна рада вважає за необхідне визнати переможцем конкурсу на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 105,5 МГц у смт Чорнобаї Черкаської обл. редакцію радіомовлення Чорнобаївського району та смт Чорнобай Черкаської області, смт Чорнобай Черкаської обл. («Чорнобаївська хвиля»).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Гроші 27.09.2018 09:01
Скоро вибори. Тож треба забезпечити підтримку місцевих "гуцулів".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100