Черкаською місцевою прокуратурою забезпечено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя міста Черкаси, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

630_360_1484151355-3896 Установлено, що 22 річний чоловік намагався здійснити передачу пакету із продуктовою посилкою до Черкаського слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області. Під час проведення обшуку зазначеної передачі, працівниками установи в упаковці з-під кетчупу виявлено пакунок із вмістом порошкоподібної речовини, яка відповідно до висновку судової експертизи містить у своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.

Завдяки принциповій позиції державного обвинувача, який враховуючи тяжкість вчиненого злочину та суспільну небезпеку скоєного, наполягав на суворому покаранні, вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси зловмисника визнано винним за ч. 2 ст. 307 КК України та засуджено до 6 років позбавлення волі.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100