2 жовтня на базі комунального підприємства обласної ради «Готельний комплекс «Дніпро» перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів нараду, головною темою якої була презентація Проекту щодо проектування енергоефективних заходів з енергомодернізації будівлі комплексу.

1538494488_c4

Про це інформує виконавчий апарат обласної ради.

На презентацію також було запрошено керівників ряду комунальних підприємств обласної ради та галузевих управлінь облдержадміністрації.

Нарада проводилася за участі представників наукових установ, товариств і компаній, які успішно займаються впровадженням енергозберігаючих технологій в Україні. Зокрема, ТОВ «Українські інноваційні технології», компаній – «ЕлектроСОЛАРтехнолоджіс Україна» та «ЕлектроУкраїна», виробничо-комерційної фірми «Експертінвестпроект», ТОВ «КАРБОН4-УКРАЇНА», Консорціуму ІТГ тощо.

Вони ознайомили присутніх із напрямками своєї діяльності, новітніми енергозберігаючими технологіями та матеріалами, що застосовуються для цього, сучасними електро-заправочними комплексами, фотовольтаїчними модулями та іншим. Свою інформацію вони ілюстрували відеороликами та слайдами, а також роздатковими листівками тощо.

Окрім того, директор компанії «ЕлектроУкраїна» Сергій Кунинець запросив присутніх на відкриття електрозаправочної станції для електромобілів, модуль якої облаштовано у дворі готельного комплексу і яка готова до експлуатації.

На завершення роботи учасники наради детально обговорили кроки, які необхідно здійснити, щоб модернізувати енергосистему готелю. Гості підкреслили, що запропонований Проект є інноваційно-інвестиційним і розрахований для реалізації на умовах співфінансування.

У відповідь Валентин Тарасенко зауважив, що обласна рада готова до співпраці і з цією метою обласним бюджетом вже передбачено певні кошти.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Сотник 04.10.2018 02:36
Заховали десь у підвалі? Як же ж людям скористуватись цим "добром"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100