реклама

реклама

Апеляційний суд Черкаської області сьогодні розглянув апеляційну скаргу підозрюваного Захаренка у справі по ДТП, що сталася 24 липня на розі вулиць Чорновола-Чайковського. Тоді під колесами автівки загинули молода мама та 4-річний син, пише Вичерпно

zaharenko

Підозрюваний подав апеляційну скаргу, адже був не згідний із мірою запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і просив змінити її на цілодобовий домашній арешт. Її мали розглянути ще 2 жовтня, однак перенесли через те, що заявника не доставили на засідання.

У залі суду він заявив, що повністю не погоджується із ухвалою суду. Горе-водій вважає, що у справі та показах свідків багато розбіжностей та не визнає своєї провини у вчиненні ДТП.

Підозрюваний Захаренко раніше судимий, неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. Вийшов із в’язниці у 2013 році. Має офіційну роботу, сім’ю, 5-місячну доньку. Проживає в Черкасах. Адвокат підозрюваного заявив, що його підзахисний готовий відшкодувати потерпілим збитки, які він їм наніс. Втім, родичі загиблих на це відреагували скептично — дитину не поверне вже ніхто.

За словами прокурора, покази свідків та дані молекулярно-генетичної експертизи доводять, що саме Захаренко був за кермом автомобіля. Також вона додала, що на момент вчинення злочину чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та згідно вироку адміністративного суду не мав права 3 роки сідати за кермо.

- Я вважаю, що ця людина має сидіти за ґратами. Адже, якщо поліцейський не може добитися справедливості (потерпілий працював в правоохоронних органах — ред.), то що можна говорити за звичайну людину? От ми і побачимо на моєму прикладі, чи є судова справедливість в Україні, — прокоментував потерпілий Олександр Коровін, дружина і син якого загинули в ДТП.
Зрештою, суд залишив апеляційну скаргу без задоволення. Присутні в залі слухачі зааплодували такому суддівському рішенню.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100