реклама

реклама

У Медведівці Чигиринського р-ну відбудуться заходи, приурочені святу Покрови, святу Українського війська, Дня Медведівки, які відбудеться 12 жовтня 2018 року. Початок об 11.00 біля пам'ятника Максима Залізняка.

У програмі заходів:

-  Літературно-музична композиція "Гайдамаки"

-  Відкриття меморіальної дошки "250 років Коліївщині"

-  Відзначення учасників московсько-української війни

-  Відзначення жителів Медведівки та Івківець

-  Відкриття виставки у Медведівському краєзнавчому музеї "Нескорені: 100 років боротьби"

-  Святковий концерт гурту "Імпреза"

В заходах візьмуть участь бійці 93 ОМ  ім. Холодного Яру, члени історичного клубу "Холодний Яр",  гості з Києва, Черкас, Чигирина і т.д. Організатори дійства запрошують усіх зі своїми родинами та друзями приєднатися до свята.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Ван Гог 10.10.2018 10:47
Виставка все розповість, і про дороги і про боротьбу...тільки назву треба було продовжити - "Нескорені: 100 років боротьби"- і все без толку...)))
А дороги, це збереження історичної спадщини Чигиринщини, відображення минулого...по таких дорогах їздили і ходили наші гетьмани та козаки...по бездоріжжю...Тому гості свята, зможуть самі відчути себе козаками тогочасної доби...перенести на собі всі тяготи визвольної боротьби...стати справжніми хранителями традицій...Тримаємо марку, не дозволимо закатати історію в асфальт...Гей! Гей! Гей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Шарафутдінов Еркін. 10.10.2018 09:29
Пять місяців з травня я катаюсь по чигиринській трасі кажен день , фактично. Яма на ямі і ямою поганяє. За ті пять місяців уграв ходову на 10.5 тис. Зараз за 3-4 дні дорогу не відремонтували , але вже зробили проїзною.Бо має приїхати президент, а боярє метуть дороги бородами.А то що тисячі автомобілістів ремонтують ходову і платять самашедші гроші то їх не ...бе. Але хто мені верне мої гроші ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100