реклама

реклама

Черкаський «Азот», що входить до хімічного бізнесу GroupDF,уклав довгострокові угоди про співпрацю та практику з чотирманавчальними закладами України – Черкаським державним технологічним університетом (ЧДТУ), Черкаським політехнічним технікумом (ЧПТ), Державним навчальним закладом «Черкаський професійний ліцей» (ЧПЛ) та договір про практику з Національним університетом «Львівська політехніка» (НУ «ЛП»).

Угоди укладено в рамках довгострокової програми співпраці з профільними навчальними закладами України. Ціль програми – впровадити нові стандарти підготовки кадрів через співпрацю з вищими навчальними закладами. Крім того, програма покликана допомогти навчальним закладам України у підготовці молодих фахівців, а студентам та випускникам вищих навчальних закладів – пройти на виробництві індивідуальну підготовку та отримати практичні навики, необхідні для роботи на хімічному підприємстві.

!Студенти ЧДТУ на ЦПУ цеху А-5 з виробництва аміаку

Програма співпраці з навчальними закладами вже діє на Черкаському «Азоті»5 років та загалом включає співпрацю з 8освітніми закладами України. Програма передбачає різні форми взаємодії навчального закладу, студента та підприємства, включаючи проведення профорієнтаційних зустрічей студентів з провідними спеціалістами підприємства, отримання практичних навиків роботи з обладнанням, відвідання ознайомчих лекцій, участь у програмах особистісного та професійного росту тощо.

Студентам, які у процесі проходження практики показують найкращі результати, пропонується подальше працевлаштування на підприємстві.

Загалом, за 9 місяців 2018 року виробничу практику на Черкаському «Азоті» пройшло понад 60 студентів, 13 з яких отримали посвідчення кваліфікованого робітника азотного виробництва, інформує прес-служба підприємства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100