реклама

реклама

Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради успішно реалізує завдання Нової української школи. У цьому переконався перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, який завітав до навчального закладу з нагоди відкриття в ньому кімнати-музею «Шкільна родина за мир в Україні».

Віталій Володимирович відвідав класи, які вже навчаються на засадах Концепції Нової української школи, також оглянув кабінет робототехніки, де мав нагоду поспілкуватися зі здобувачами освіти.

b2ap3_medium_DSC_020_20181011-160711_1

Зазначимо, цього навчального року в школі почали навчатись 66 першокласників. Для навчально-методичного забезпечення НУШ із обласного бюджету було виділено 150 тисяч гривень на придбання інформаційно-комунікаційного обладнання та меблів, зокрема одномісних парт, шаф, стільців. Крім того, для навчальних кабінетів закладу придбали 4 інтерактивних комплекси, демонстраційне обладнання для кабінетів фізики та природничих дисциплін, обладнання для лінгафонного кабінету. А торік заклад придбав за кошти обласного бюджету комплект конструкторів Lego для роботи гуртка з робототехніки. До цієї роботи тут залучено вже більше 100 учнів.

– Команда тутешніх учнів з робототехніки «BrainsON» стала переможцем обласних змагань з робототехніки та чемпіоном України на фестивалі FIRST® LEGO® LEAGUE, який відбувся навесні цього року в столиці. А вже влітку ці талановиті діти успішно представили Україну на Міжнародному фестивалі FIRST® LEGO® LEAGUE ESTONIAN OPEN INTERNATIONAL в Естонії. І це чи не найяскравіший приклад удалого втілення освітньої реформи, нового формату навчання, що стає для школярів все більш цікавим, корисним та перспективним, – відзначив перший заступник.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100