реклама

реклама

На сесію Черкаської міської ради прийшли мами з дітьми з малозабезпечених сімей через те, що з 1 жовтня вони не можуть безкоштовно отримати молоко.

1539848593-224

Директор департаменту охорони здоров'я Олег Стадник пояснив, що кошти на забезпечення малозабезпечених сімей буди закладені на початку року при формуванні бюджету, повідомляє «zmi.ck.ua». Однак за 2018 рік кількість сімей збільшилася, тому подали заявку на зміни. На сесії в Каневі збільшили асигнування. Рішенням суду виплати призупинені. Наразі немає ніяких підстав здійснювати ці розрахунки.

«Ми не маємо коштів розрахуватися з магазином "Каштан". Є два механізми: йти шляхом боротьби в судах, але це довго. Або ж ухвалити нове рішення міськради, підмінивши джерело фінансуваня», - сказав Стадник.

Депутат Олександр Радуцький, зі свого боку, вибачився перед мамами за ситуацію, яка склалася.

"Я перед вами вибачаюся. Мені щиро прикро, що так сталося. Суд призупинив зміни до бюджету, виокремити речення про малозабезпечених сімей було неможливо", - сказав Радуцький.

Директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган зазначила, що на виконкомі можна ухвалити відповідне рішення, а потім на сесії і вже через тиждень малозабезпечені сім'ї забезпечать молочною кухнею.

Наразі обговорення тривають.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 Абрек 18.10.2018 19:28
Радуцькому "щиро прикро, що так сталося" :o А хто ж зробив це "сталося"? Правильно, - сам радуцький!!! А мета одна - скинути мера....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Максим 18.10.2018 18:40
"Суд призупинив зміни до бюджету, виокремити речення про малозабезпечени х сімей було неможливо", - сказав Радуцький. Гестаповці і ті людяніші, ніж це загодоване кубло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Чарльз Дарвін 18.10.2018 18:38
Подивіться на депутатів - хіба вони не від мавпи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Любов Майборода 18.10.2018 13:53
Рішення про призупинення харчування для малозабезпечени х сімей прийнято на підставі ухвали Окружного адміністративно го суду за позовом ДЕПУТАТА ОЛЕКСАНДРА РАДУЦЬКОГО.До департаменту охорони здоров`я надійшло 37 скарг мам з малозабезпечени х сімей про припинення харчування з 1 жовтня 2018 року по теперішній час.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 007 18.10.2018 11:17
Що саме простіше - проголосуйте на сесії дане питання і мамки підуть додому. Але свободовці, батьківщиновці голосувати мабуть не будуть, бо хто ж тожі за Толю захищатись буде, як не мами з дітьми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100