Місцеву пожежну команду цього тижня відкривають в Степанецькій ОТГ. Про це «Прочерку» повідомив голова громади Олександр Яременко. Команда буде в складі комунального підприємства, що займається і асфальтуванням доріг, і виготовленням брикетів для громади. Тож робітники суміщатимуть діяльність і на іншій техніці. Та й функції команди не лише в гасінні пожеж, а й в обрізці аварійних дерев тощо.

IMG_20181018_134359

– Щодо місцевої пожежної команди, то обслуговуватимуть всю громаду, бо географічно, команда якраз знаходиться посередині ОТГ, звідси двадцять кілометрів в усі кінці. Машину знайшли в районному відділі ДСНС, відремонтували, а місцевий інвестор – МХП – пофарбував. Ми зі свого боку громадою відремонтували приміщення для розміщення машини і для пожежної команди. Загалом, як виникла думка по такій команді? Нам радили центр безпеки зробити, але для цього потрібне і цілодобове чергування фахівців тощо. Тому зробили команду, ми ж і виплачуватимемо зарплату. Люди суміщатимуть роботу на іншій техніці, - сказав Олександр Яременко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Перехожий 22.10.2018 21:37
Команда буде в складі комунального підприємства, що займається і асфальтуванням доріг, і виготовленням брикетів для громади. Тож робітники суміщатимуть діяльність і на іншій техніці. Та й функції команди не лише в гасінні пожеж, а й в обрізці аварійних дерев тощо.
Російський письменник Володимир Гілляровський ще в ХІХ сторіччі у своєму творі "Москва і москвічі" писав: "Только-чего не заставляло делать пожарных тогдашнее начальство, распоряжавшееся пожарными, как крепостными! Употребляли их при своих квартирах для работ и даже внаем сдавали. Так, в семидесятых годах обер-полицмейстер Арапов разрешил своим друзьям – антрепренерам клубных театров брать пожарных на роли статистов..."
Мабуть після того пожежники про свою службу стали говорити: "ЦИРК від'їхав, а клоуни залишилися"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100