реклама

реклама

Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою у вчиненні закінченого замаху на умисне вбивство, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Прокуратура Встановлено, що 28-річний чоловік, на ґрунті тривалих неприязних стосунків, пов’язаних із систематичною невиплатою ним заборгованості за орендовану нерухомість, маючи умисел, направлений на вчинення умисного вбивства, із застосуванням предмету із колючо-ріжучими властивостями,  вчинив закінчений замах на умисне вбивство знайомого йому орендодавця, завдавши останньому чисельних ударів в життєво важливі органи.

Вказану подію побачила дружина потерпілого і почала кликати на допомогу, зловмисник усвідомивши, що його викрито, зник з місця вчинення кримінального правопорушення.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та погоджено обвинувальний акт, який направлено до суду для розгляду по суті.

Про це повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100