реклама

реклама

Жителі м.Городище Черкаської області в прямому сенсі задихаються від тягучого їдкого смогу, який у вигляді молочної пелени поширюється над містом щовечора.

91e224ddf3525028b7d8e0ba273c1634

Про це пише «Городище. Сайт міста».

Активісти в м.Городище вже робили сотні заходів щодо запобігання масового спалювання листя, відходів з присадибних ділянок та іншого побутового сміття місцевим населенням. Хоча діє і офіційний нормативний акт згідно якого, спалювачі сміття повинні нести адміністративну відповідальність, але він не практичний.

У соціальній групі інтернет-ресурсу місцеві небайдужі чоловіки і жінки безпосередньо зверталися до місцевої влади з проханням припинити неподобство, яке змушує астматиків сидіти на інгаляторах особливо активно, а маленьких дітей і інших співвітчизників продовжувати «заробляти» онкологію.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ох 29.10.2018 18:27
Цитую Прочерк:
Активісти в м.Городище вже робили сотні заходів щодо запобігання масового спалювання листя, відходів з присадибних ділянок та іншого побутового сміття місцевим населенням.

Робили "заходи" постами у Фейсбуці і то не більше десятка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Роман 29.10.2018 00:30
"місцеві небайдужі чоловіки і жінки безпосередньо зверталися до місцевої влади з проханням припинити неподобство" - то може вони знають, ЯК це зробити? Бо вище Ви ж пишете, що "вже робили сотні заходів щодо запобігання", а воно не помогло. Є пропозиція, раз вже дійшло до "радикально" - запросіть Ляшка з вилами, він вилами радикально помахає, ще пару корів приведе - і буде вам щастя. А якщо серйозно, єдиний вихід, який мені приходить на думку - замість звертатися до влади в інтернеті, йдіть до місцевої влади в реалі, створюйте комісії за участю тих, хто має право накласти адміністративні стягнення та йдіть по дворах, по інших місцях, де спалюють непотріб, і зробіть, щоб той "нормативний акт" таки став практично втіленим - на порушників були накладені адміністративні стягнення і вогнища були загашені. Ніхто за вас це не зробить. І навіть звернення на сайтах не допоможуть - дим же в реалі, а не в інтернеті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100