реклама

реклама

На Черкащині екологічне лихо - гине річка Гнилий Тікич.

25102018151254636

На жаль, річка Гнилий Тікич зараз більше схожа на сморідне болото, настільки засмічене всілякими побутовими та промисловими відходами, пишутьВісті Черкащини“. На водойму просто болісно дивитися. І стає соромно, що тисячі людей, які живуть на берегах цієї річечки, які щодня проходять біля неї ставляться до її стану з такою байдужістю.

Переймаючись проблемою річки, ми запитали про цю гостру проблему у кількох жителів Лисянки.

– Так, – ми теж, усі жителі вулиці Гоголя, що живемо за кілька десятків метрів від неї, стурбовані станом річки, – говорить громадський активіст Ольга Катан. – Мабуть, уже час місцевій владі подумати про розроблення кошторисної документації на її очищення та впорядкування в межах нашого містечка. Звичайно, кошти це немалі, Але потрібно звертатися до облради та облдержадміністрації, до районної влади та, мабуть, і до місцевих меценатів, адже справа це спільна, а спокійно дивитися на те, як гине річка і в якому вона стані перебуває зараз, уже не можна.

Своє бачення вирішення проблеми має і Микола Білоус: «Я щодня ходжу через місточок з центру до своєї вулиці і спостерігаю, стільки нападало у воду дерев, різного галуззя, хтось повикидав банки, пляшки, є чого гріха таїти, і дохлі тварини. То може, нам узятися всією громадою, а ми ж хочемо свою ОТГ, і навести порядок, бо скоро там і жаби не будуть жити».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 вождь 29.10.2018 11:21
Гадять місцеві, а чистити за бюджетні кошти і кошти меценатів. Самі нагадили-самі і чистіть. Коли це зроблять будуть більш відповідальними . :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100