реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, тобто напад з метою заволодіння чужим майном поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинене особою, яка раніше вчинила розбій) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Встановлено, що 37-річний чоловік, маючи умисел на відкрите викрадення чужого майна, чекаючи потенційних жертв на вулицях міста Черкаси та слідкуючи за ними аж до ліфту в під’їзді, із застосуванням ножа та погрожуючи фізичною розправою, заволодівав майном потерпілих.

Разом з цим, зловмисник обвинувачується у вчиненні більш тяжких кримінальних  правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи), ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням погрози фізичного насильства, вчинене повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 152 КК України, вчинене щодо неповнолітньої) Кримінального Кодексу України.

На даний час погоджено обвинувальний акт відносно зловмисника та направлено до суду, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою продовжено.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Мразь він тупа! 01.11.2018 16:52
"На зоні" придурка чекають з нетерпінням - там таких чмошників гамбургських "люблять".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100