реклама

реклама

Представники Черкаської обласної організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» обрали кандидатом у президенти України відомого українського політика, народного депутата, бізнесмена й мецената Олександра Шевченка.

20181102-IMG_2532

Нагадаємо, близько року тому УКРОП розпочав процедуру президентських праймеріз – внутрішньопартійних виборів кандидата, який представлятиме політсилу на президентських виборах 2019 року.

20181102-IMG_2106

До фіналу праймеріз УКРОПу вийшли троє партійців: автор ідеї та засновник гірськолижного курорту «Буковель», народний депутат Олександр Шевченко, керівник прес-центру УНІАН Ірина Головатенко і заступник керівника комісії партійного контролю політсили Оксана Тунік-Фриз.

20181102-IMG_2423

За результатом голосування на Черкащині Олександр Шевченко отримав 171 голос, Ірина Головатенко – 7, а Оксана Тунік-Фриз – 5. Однак, як зазначили всі претенденти, в основі праймеріз лежить не суперництво, а прагнення якнайкраще презентувати свою політичну силу в регіонах. Черкащина стала 15-ою областю, де УКРОП провів праймеріз. Напередодні кандидатуру Олександра Шевченка підтримали в Миколаєві, Херсоні, Одесі, Запоріжжі, Кропивницькому, Чернівцях, Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді, Івано-Франківську, Львові, Тернополі, Рівному та Луцьку.

Як розповів перед початком заходу член УКРОПу, відомий український письменник Василь Шкляр, візит на Черкащину вони з Олександром Шевченком розпочали з відвідин 1100-річного дубу Максима Залізняка в Холодному Яру.

20181102-IMG_2163

«Біля того дубу побувало чимало видатних постатей нашої нації, – зазначив Василь Шкляр. – Серед них і Тарас Шевченко, якому Божим провидінням його дід, кріпак Іван, прищепив палку любов до України... Уже збулося багато Тарасових пророцтв. Серед них – і те, що «повіє огонь новий з Холодного Яру». Тож, із великою надією чекаємо на справдження ще одного його пророцтва – «Ми діждемося Вашингтона з новим і праведним законом? А діждемось-таки колись»... Серед сьогоднішніх претендентів – прізвище Шевченко. Я думаю, може, це знак? Можливо, справдиться пророцтво?»

Презентуючи власну програму «Країна гідності і правди», Олександр Шевченко був дуже стурбований ситуацією, в якій опинилася держава.

«Те, чого я прагну, – це успіх України», – наголосив претендент, розповідаючи, як йому свого часу вдалося підняти з колін депресивний регіон довкола «Буковеля». Шевченко зазначив, що середня зарплата в «Буковелі» значно вища, ніж на інших територіях країни, тож люди не переймаються тим, як прогодувати себе й родину або ж як сплатити комунальні послуги.

20181102-IMG_9316

Під час «праймеріз» претенденти презентували власне бачення внутрішньої й зовнішньої політики. Укропівці хочуть гарантувати економічну свободу кожному українцю. Тим часом чинна влада нічого для цього не робить. За 4 роки національна валюта знецінилася в 3,5 рази відносно долара. Комунальні платежі становлять вже 65% від мінімальної зарплати, хоч у сусідній Польщі – це показник не перевищує третини.

УКРОП виступає за підвищення зарплат молодим освітянам, справедливе нарахування стипендій, достатнє фінансування профтехосвіти, припинення закриття медзакладів у сільській місцевості аж до завершення об’єднання ОТГ. Крім того, УКРОП вимагає очистити владу від корумпованих чиновників й дати громадам змогу розпоряджатися своїми природними ресурсами.

Один із головних зовнішньополітичних укропівських векторів – вимога негайно розірвати дипломатичні стосунки з Росією, припинити торгівлю на крові, вигнати з України бізнес агресора.

20181102-IMG_9426

Виступаючи на праймеріз, голова партії УКРОП, народний депутат Тарас Батенко зауважив, що політична сила – єдина українська партія, яка запровадила праймеріз.

«УКРОП завжди на передовій. Не тільки в боротьбі з зовнішнім ворогом, а й у боротьбі із ворогом внутрішнім, – наголосив політик. – Наш внутрішній ворог культивує корупцію й мордує український народ високими цінами на комунальні послуги. Вибори 2019 року – останній шанс розпочати справді проукраїнський курс і врятувати нашу державу. Нинішня влада думає, що вона виграє. Але ми цього не допустимо. Наша партія запропонує українському народу конкретну програму дій і свого кандидата – Олександра Шевченка. Вірю – ми переможемо!»

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Дональд Трамп 05.11.2018 21:55
Буковель-Шевченко-Работенко-странная связка,попахива ет гнильем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 катерина 05.11.2018 19:49
для Шарафутдинова : А он кроме бра-бпа нм на что не способен. однажды пришлось узреть как он народ поддерживает. Любопытно сколько ему отвалили за такую поддержку. А не хотят ли он и УКРОПовцы первым пунктом своей программы поставить хотя бы на весь период преэидентства жить только на минимальную зарплату? заметте - зарплату, а не пенсию или прожиточный минимум И вообще, всех кто рвется в президенты и еже с ними с момента регистрации и до окончания выборов - на минималку. Понимаю что нереально........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Реаліст 05.11.2018 15:36
Цікаво було б перерахувать, скільки людей було у залі - а потім порівнять, чи проголосувало стільки в Черкасах за "президента" Шевченка? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Шарафутдінов Еркін. 05.11.2018 15:33
Чим кандидат визначний для суспільства України, що його висувають у Президенти? Що він може зробити у міжнародній спільноті для підняття іміджу України? На які кошти він сподівається для покращення життя народу? Як він думає закінчити війну на Сході ? Було би добре, якби він дав відповідь на ці , та ще багато питань.Загальні фрази , типу бла,бла не сприймаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Буковель 05.11.2018 13:06
Дуже "несподівана" кандидатура! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100