реклама

реклама

У Звенигородці між чоловіками виник конфлікт, під час якої підозрюваний вистрілив з одноствольної рушниці потерпілому в ногу. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України.

1446447 Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення, що в одному із місцевих барів чути постріли. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясовуючи обставини події, правоохоронці дізнались, що під час спілкування між двома знайомими виник словесний конфлікт, в ході якого чоловік вистрілив з одноствольної рушниці потерпілому в ногу. Підозрюваного у вчинені даного кримінального правопорушення правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчим відділенням Звенигородського відділу поліції відкрито кримінальне провадження та чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100