реклама

реклама

Громадський діяч Артур Чемирис закликає міську владу не ганьбитися і включити проекти, вкрай важливі для життя і здоров’я черкащан, до програми соціально-економічного розвитку. Натомість у громадському бюджеті мають залишитися питання, пов’язані з благоустроєм міста.

45583924_10210926254426905_7687811676803956736_n

Про це він написав у «Фейсбуці».

«Лідер громадського бюджету за кількістю голосів – апарат зі штучної вентиляції легень для дитячої (!!!) лікарні. Я закликаю міську владу, депутатів та інших, не ганьбитись – зняти з голосування всі подібні проекти і автоматично включити їх до ПСЕРу. Викидайте звідти плитку, освітлення, асфальт – все що завгодно викидайте. Ну не може громада збирати голоси для того, щоб забезпечити хворих дітей киснем. Це ж додуматись до такого... В той же час пропоную взагалі виключити "інфраструктурні" проекти тих комунальних установ і закладів, котрі протягом останніх 3-ох років отримували належне фінансування з бюджету міста без будь-яких громадських голосувань. Скорочуйте видатки на вітальні листівки і асфальтуйте під’їзди для спецтранспорту. Не може, на мою думку, Третя міська лікарня брати собі 75% медичного спецфонду, а потім ще приходити за 25-50% громбюджету», – переконаний пан Чемирис.

Тим часом, директор департаменту охорони здоров'я та медичних послуг Черкаської міськради Олег Стадник у своєму дописі у «Фейсбуці» наголосив, що черкаські медики подавали пропозицію про придбання обладнання дитячої лікарні на розгляд сесії, але депутати за це не проголосували.

«В результаті голосування за бюджет дитяча лікарня залишилась із "зеро". Образливо? Якщо тобі байдуже, якою апаратурою рятують і виходжують дітей, то хай йому й грець. А коли небайдужі люди, небайдужі до життя чужих дітей, втретє, вчетверте, вдесяте використовують шанс отримати таке обладнання, то за що їм ставити клеймо "фальсифікаторів" чи "маніпуляторів"? – дивується Олег Стадник. – Лікарня на 150 ліжок, і весь потенційний ресурс – це 150 мам і тат... Дивно спостерігати за спробами зробити із "лузерів" щасливих "вінерів"».

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Паралелі 09.11.2018 11:29
Не може, на мою думку, Третя міська лікарня брати собі 75% медичного спецфонду, а потім ще приходити за 25-50% громбюджету»

05 листопада 2018, 18:34
Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Нацполіцією викрили механізм розкрадання приватним підприємцем з Києва бюджетних коштів при проведенні державних закупівель медичного обладнання.
Оперативники спецслужби встановили, що протягом лютого-квітня 2017 року комерційна структура брала участь у відкритих торгах із закупівлі комп’ютерного томографа для потреб однієї із черкаських міських лікарень проведених Департаментом економіки та розвитку Черкаської міськради.
Співробітники СБ України задокументували , що зловмисники завищили ціну томографа на більше ніж три мільйони гривень та протиправно заволоділи державними коштами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Ревізор 09.11.2018 11:27
Чемерис - типовий грандоїд, як і інші "громадські активісти". Проекти, які вони пропонують, не цікавлять мешканців міста, люди за них не голосують. А звітувати перед грандодавцями треба. :eek: Що робити??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 відповідь Артуру 09.11.2018 10:42
Всі в рівних умовах по голосуванню. В чому проблема? Активісти заявляють що представляють громаду. ГОЛОСУЙТЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Політ присмак? 09.11.2018 10:35
Не може, на мою думку, Третя міська лікарня брати собі 75% медичного спецфонду, а потім ще приходити за 25-50% громбюджету»,

Це справа з політичним присмаком, – Бондаренко
22 березня 2018, 06:24 Новини Черкас та Черкаської області

От вступить головний лікар дитячої лікарні до "Батькивщини" тоді і купить міська влада з бюджету за наші с вами гроші хворим дітям апарат для вентиляції легень.
А раз він, головний лікар, поки не вступає, то наші з вами черкащани гроші пустять на тротуар у дворі депутата-батьківщинця, а ви і далі вже за власні гроші лікуйте ваших дітей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100