реклама

реклама

Справжня весна завітала напередодні свята в села Мартинівка та Беркозівка Канівського району – народний депутат України Богдан Губський привітав жінок з Міжнародним жіночим днем. Організовані концерти, вітання та подарунки кожній жінці села – далеко не всі сюрпризи, що підготував народний обранець жінкам свого округу.

AneES2VCAAEHMUW.jpg-large

« В переддень жіночого свята хочу побажати всім жінкам насамперед любові та кохання. На жаль, я не можу привітати всіх особисто, але за ці дні планую вручити  від імені   свого Фонду подарунки та вітальні адреси  більше ніж трьом  тисячам жінок Лівобережжя та Канівщини. Під час  таких зустрічей  я починаю глибше розуміти проблеми та шукати шляхи їх вирішення, - підкреслив народний депутат Богдан Губський. -  Насьогодні майже всіх  жінок турбує поліпшення соціального захисту в широкому розумінні цього слова. І я, як народний депутат, маю кілька важливих законодавчих ініціатив, спрямованих  саме на захист жінок.»

Як зазначає сільський голова Мартинівки Людмила Тимошенко, народний депутат допомагає мешканцям сіл  району і в будень, і в свято – свого часу він газифікував сільську школу, допоміг вирішити низку інших питань…  Цього ж дня народний депутат відвідав психоневрологічний інтернат в селі Чехівка Чорнобаївського району. Він привітав жіночий персонал закладу ( а тут працюють жінки з кількох навколишніх  сіл – Мельники, Крутьки, Чехівка, Воронинці), а також ознайомився з проблемами закладу.

Вітання народного депутата жінкам округу продовжуються – навіть  сам святковий день 8 березня нардеп проводить в  Золотоноші та на Драбівщині. Вітання та подарунки від нардепа прийматимуть жінки,  які, незважаючи на свято, цього дня працюватимуть.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Микитка 12.03.2012 18:15
А земельку він думає над Дніпром віддавати? Огородив колючою проволкою і нікого не пускає. От чого так тягне його в наш регіон. Нада ви всі йому, як зайцю стоп сигнал. Він своє боїться втратити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Марія 09.03.2012 21:17
Бідний Губський. Не знає куди кидатись. Та визначтеся вже з округом. Бо Бодя так тратиться.Так тратиться і яйця в різні кошики розкладає. Тільки хочеться запитати: де ти, голубе, раньше літав? Чого не вітав раніше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Дмитро 08.03.2012 19:08
хоч не мільйони ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100