реклама

реклама

Незважаючи на святковий вихідний – 8 березня  - багатьом  представницям прекрасної статі довелося працювати. Це, насамперед, лікарі та медсестри, адже медичні заклади  працюють цілодобово та без вихідних. Тож саме цих жінок, а також тих, хто знаходиться на лікуванні, вирішив привітати особисто та ще й  у саме свято  народний депутат України Богдан Губський. 8 березня народний депутат відвідав Золотоніську та Драбівську центральні районні лікарні. Про це інформує прес-служба парламентарія.

DSC_0464

  «Ми, чоловіки, прекрасно знаємо, що жінки люблять сюрпризи і тому я вирішив в день 8 Березня зробити сюрпризи для працюючих жінок , без попередження відвідав  Золотоніську  і Драбівську районні лікарні  та  привітав жінок, які цього дня  працювали», - прокоментував свій приїзд Богдан Губський.


 Самі медпрацівниці зізнаються, що  такий приємний сюрприз отримують  вперше в житті. Про це, наприклад, сказала Раїса Осадча, медсестра Драбівської районної лікарні.

Всі  - лікарки, медсестри, санітарки - отримали  з рук нардепа квіти, подарунки, а також почули слова вдячності за свою нелегку працю.

  Не залишив поза своєю увагою цього дня народний депутат і тих жінок, які перебували в стінах лікарень як пацієнти – незважаючи на не досить святкові обставини, ці жінки теж  відчули  радість весняного свята.

 Народний депутат у кожній з лікарень пройшов відділеннями та відвідав кожну палату, де лікуються жінки, вручив  їм квіти, подарунки і  побажав міцного здоров’я та якнайшвидшого одужання.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Марта 12.03.2012 10:46
Гбський. вже час змінити тактику! Хочеш до ВР - поверни землю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Микитка 12.03.2012 04:48
Як вже дістав цей Губський! Де ж ти був, тушкована депутатина раньше? Зрадник.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Марія 12.03.2012 04:40
А напишіть про те, як він голосував за підвищення для тих же жінок пенсійного віку. Або як голосував за продаж землі. А ще, як голосував, щоб відмінити пільги афганцям і чорнобильцям. Не собі, любимому.Ні. І після цього його обирати? А не пішов би.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Пэтя Драбовский 10.03.2012 16:40
Родной,где ж ты был все эти годы...И шо ж тебя так много теперь... Ако добрый Бэтмен-везде поспеет,всех ублажит...В ВР хочеться,да? А мы все думаем,с какого бы это перепугу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 ник 10.03.2012 14:17
тушка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 КрОТ 10.03.2012 11:47
Бодя,Бодя,Бодя...Давай,крассава, жги перед выборами...***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Перестаньте спамить! 10.03.2012 11:45
Знову Губський?! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100