реклама

реклама

В торгівельно-розважальному центрі  "Дніпро Плаза" у Черкасах увечері у п’ятницю виникла пожежа у одному з відділів.

фото - стопкадр з аматорського відео

фото - стопкадр з аматорського відео

 

  Це у коментарі інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна» підтвердив помічник начальника Управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Черкаській області Костянтин Проценко.

"Було задимлення через те, що загорілась проводка. Ізоляція поплавилась, електрики замінили цю ділянку. Загоряння практично не було, але спрацювала сигналізація, було багато диму, та на місце виїхали пожежні машини ", - сказав Проценко.

З ТРЦ евакуювали усіх відвідувачів. Сума збитків встановлюється. У суботу центр відновив свою роботу.

Першим інформацію про пожежу в «Дніпро Плазі» повідомив vovka_art, користувач Черкаського форуму. Інший форумчанин – Scarabопублікував відео та свої сідчення, як очевидця події. «Всередині все у диму. Судячи з усього загорівся електрощиток, який видно на другому відео», - зазначив черкащанин. Також за його словами один з торгових відділів залило водою, бо спрацювала система пожежогасіння. А за 15 хвилин до початку пожежі у повітрі вже відчувався запах гарі, але його джерело визначити було неможливо.

«Ми з дружиною не ризикнули підійматись на другий поверх в кіно, - свідчить користувач Черкаського форуму galcheg. - Останнє, що я бачив, це як продавець взуттєвого бадьоро кидав взуття з полиць на підлогу».

У кінотеатрі ТРЦ "Дніпро плаза" інтернет-виданню НародUA підтвердили інформацію про евакуацію відвідувачів комплексу через невелику пожежу. Зокрема, за словами представників кінотеатру, вони змушені були перервати кілька вечірніх сеансів, де демонструвався зокрема фільм "Джон Картер".

Представники кінотеатру повідомили, що через цю надзвичайну ситуацію вони компенсують вартість квитків, які придбали відвідувачі цих вечірніх сеансів. Одні погоджуються на заміну квитків на сеанси в інший день, іншим повертають кошти. Загалом через задимленість ТРЦ, як стверджують представники кінотеатру, із закладу вивели близько сотні осіб.

Крім того, організовано і без паніки, за словами начальника служби охорони "Cosmos Bowling" Яна Савіцького, близько 22.00 год. евакуювали до 20 відвідувачів боулінг-клубу,

Ян Савіцький повідомив НародUA, що рішення про евакуацію людей вони прийняли самостійно. За його словами, вони кожен місяць відпрацьовують такі ситуації, тому все зробили швидко - в межах п'яти хвилин. Після цього з метою безпеки в закладі вимкнули електроенергію.

plaz1

ТРЦ "Дніпро Плаза" відкрився у  2008 році. Загальна площа центру - 19 тисяч квадратних метрів.

Джерело відео - Черкаський форум.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 жмот 11.03.2012 16:33
наш народець такий, що краще вдавиться а гроші за квитки не верне
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана Колісник 10.03.2012 20:59
Шо, конкуренти з майбутнього ТЦ на "трикотажці" показують зубки? А там же ж іще впритул до Дитячого партку торговище будується. Гей! Де ви, стратеги-брендотворці? Що там у вас про гендлі на кожній стометрівці?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100