реклама

реклама

Після вчорашнього приїзду у Смілу нового голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця стало зрозуміло: проблеми смілянської громади - нікому не цікаві, думка народу – байдужа, справедливість – чиновники і не чули про таке слово… Кожна зі сторін залишається при своїх інтересах.

2018-11-22-термин

Смілян засудили без суду і слідства – ви винні, беріть борги на своє місто і крапка. У владній верхівці - повне нерозуміння наших проблем, у простих людей - повна депресія і розчарування… Про це повідомляє «smila-ua».

Виявляється, завдяки усному дорученню Президента України, Смілі пустили тепло і до 25 листопада ми платитимемо за газ за звичайним тарифом. А от якщо наші місцеві владці не укладуть договір із НАК Нафтогазом до 25.11.2018, після цієї дати ми платитимемо за тепло не у двічі більше, а більше аж у чотири рази!!! Тобто оті ледве теплі батареї у наших квартирах обійдуться нам за ціною золота.

Наші міські очільники дуже хочуть укласти договір з Нафтогазом, але кияни виставляють свої умови – беріть 86 млн грн боргу Енергоінвеста на своє місто.

Олександр Вельбівець пояснив, що якщо реструктуризувати борг на 5 років, то виходить по 180 тис. грн у місяць – це наче як підйомна сума для Сміли, можна заплатити. А обласна влада, зі свого боку, кине нам якусь державну субвенцію, дотацію, чимось допоможе… Але борг беріть – і не протестуйте!

І те, що сміляни нічого Нафтогазу не винні, те, що люди давно сумлінно сплатили свої платіжки – нікого не хвилює. Нам нав’язують борг і все! Або пропонують брати борг і судитись. Але все одно брати борг!

Після зустрічі із головою ОДА було вирішено створити робочу групу з депутатів та громадських активістів, щоб ще раз зважити і розібратися: брати борг чи ні. До 25 листопада міська рада повинна визначитись і сказати своє рішення.

реклама

Коментарі  

 
+1 #17 иван 23.11.2018 11:09
Цитую Думка:
Борги міста Сміла має взяти на себе держава, а потім в регресному порядку стягнути їх з винних осіб.
. Так виноватых то нашли--жители Смелы. Вот с них и. дерут .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Думка 22.11.2018 21:53
Борги міста Сміла має взяти на себе держава, а потім в регресному порядку стягнути їх з винних осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Думка 22.11.2018 21:52
Борги міста Сміла має взяти на себе держава.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #14 Перехожий 22.11.2018 21:51
Казав пан кожух (газ) дам та слово його тепле.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 ЮЗР 22.11.2018 18:23
А что думать? ПОРОШОК пусть заплатит за ЭНЕРГОИНВЕСТ раз покрывают Мафию 8) или та же Юля-ПИАРЩИЦА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Бачили 22.11.2018 18:13
очі,що вибирали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Час платити 22.11.2018 16:03
Цитую Старий мер:
Цитую Ден:
Вот она - справедливость для Смелы по Порошенку

Бувший мер Сміли ремонтував річковий вокзал за смілянські грошики, а тепер хай Черкаси платять за газ.

Мер Черкас працював швейцаром в Смілянській місьраді, то мабуть буде і платити за газ. Автобуси комунальників їздили в Смілу в робочий час на підтримку мера Сміли. Брати -близнюки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Кіт знає чиє сало? 22.11.2018 15:41
У 198-му виборчому окрузі із центром у м. Сміла у вересні поширювали листівки, в яких кандидата-самовисуванця Віктора Тимошенка звинуватили у підкупі виборців. Нібито співробітники організації, що назвала себе «Комітетом із боротьби з корупцією та підкупом виборців», встановили, що в Смілу завезено 2,5 мільйона гривень для підкупу виборців, а також зібрані докази утворення «злочинного угруповання», до якого залучено більше ніж півтори сотні чоловік. Листівка закликає звертати увагу на купюри, на яких у темряві проявляється надпис «підкуп», та повідомляти про це правоохоронні органи. Також за додаткову інформацію про осіб, задіяних в кримінальній схемі, призначена винагорода у розмірі 20 000 грн. У листівці немає даних друкарні і не вказано, хто платитиме винагороду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #9 Кіт знає чиє сало? 22.11.2018 15:39
Цитую Ден:
Вот она - справедливость для Смелы по Порошенку

Смілянський 198-й округ відзначився і тим, що соціальні працівники пропонують підопічним голосувати вдома і навіть усе для того підготували. У заготовлені медичні довідки, що підтверджують недієздатність особи, потрібно лише вписати прізвище, ім'я, по-батькові та написати заяву до дільничної виборчої комісії. В обласному штабі об’єднаної опозиції кажуть, що це може бути використано для маніпуляцій із волевиявленням виборців.http://procherk.info/resonance/2-cherkassy-news/10524-vibori-na-cherkaschini-novi-tehnologiyi
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 Кіт знає чиє сало? 22.11.2018 15:34
Цитую бывший:
Смеляне,ни шагу назад,посылайте всех на ...,в том числе и губера Вельбовца. Вы же не ....,брать на себя 3 мил.украденных долларов. Пусть менты и прокурорские берут на себя долги воров,если не могут найти и вернуть деньги.

В 2012 році сміляни брали грошики від кандидата в депіки Решетняка, вони думали, що халява? Рано чи піздно доведеться повертати. Ото іншим буде наука як брати грошики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100