реклама

реклама

У Черкасах черговий конфлікт через перевізників. Водію маршрутки не сподобалося посвідчення дитини і чоловік накинувся на інваліда з кулаками. Про конфлікт на своїй сторінці у «Фейсбуці» інформує член громадської ради КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко. За його інформацією, постраждалий - 15-річний Богдан Волик.

1543087457-765

«На зупинці Алея Путейка водій маршрутного автобуса приватного перевізника ЧАРЗ АВТО, який слідував за маршрутом 25, з кулаками накинувся на пасажира. Хлопчина зайшов у маршрутку номер СА2193АА пред'явив посвідчення кондуктору, але їй воно чимось не сподобалося .... Хлопчина сів з переду і тут втрутився водій маршрутки і сказав, що везти його не буде і маршрутка не поїде далі, на що Богдан відповів, що виходити теж не буде... Після чого водій вийшов з автобуса зайшов у салон і вдарив 15-річного хлопчину в груди, добре що інші люди втрутилися і стали на захист хлопця..... Щоб не затримувати рух Богдан вийшов з автобуса, щоб сфотографувати, і почекавши сів у наступний автобус. Нагадаю що Богдан Волик, має інвалідність 1 група по зору, і як всі добре знають цей хлопчина рік тому врятував двох дівчаток на Дніпрі, і вся країна разом з премьер міністром Гройсманом допомагали йому у лікуванні зору. Ось так себе ведуть і водії і кондуктори.... Таке враження що після здорожчання проїзду до 5 грн, водії і кондуктори маршрутних засобів почали вести себе ще більш неадекватніше і починають кидатися на людей і дітей.... А саме прикро те, що як завжди ніхто не буде покараний за це..... Називається що хочуть те і роблять, і не має на них управи...» - пише Валерій Мироненко.

Ось як реагують черкащани на інцидент:

«Я вважаю, що з цим нелюдем, водієм маршрутки ,потрібно провести виховну роботу а саме, щоб знайшлися в нашому місті чоловіки ,які стануть на захист цього хлопця і також декілька раз ударами провчили цього водія і вишвирнули його за межі нашого міста», - пише черкащанка Даря Руденко.

к1-640x273

Заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос реагує:

"Всьому є межа. Водій не має право не те, що піднімати руку на підлітка, тим більше з інвалідністю, а й заходити до салону, щоб висадити пасажира. Водій не має права показувати свою силу. Ніколи. Відповідно водії і кондуктори не знають своїх прав і обов'язків. Відповідно не почули, в першу чергу перевізники. Бо вони допускають до надання послуг такий знахабнілий персонал. Враховуючи заяви міського голови та моїх колег, впевнена, що ми будемо змушені вибачиться перед людьми, що на вулицях міста на декілька маршрутів зменшиться. В цього перевізника багато договорів, які він вже порушив. Але то перетерпиться, може інші задумаються. Хто таки хоче працювати", - каже Бордунос.

6565

Екс-чиновник, аналітик Сергій Пасічник реагує:

444

Йому відповідає заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар:

333

Нагадаємо, що Богдан Волик у грудні 2016 року року врятував двох дівчаток, які провалились під кригу на Дніпрі. Тоді він був нагороджений за свою сміливість владами різних рівнів – від міської до Президента України. Зокрема, Петро Порошенко вручив Богдану медаль “За врятоване життя”.

Хлопець має інвалідність по зору 1 групи.

А от перевізник вже висловив стурбованість…

«Керівництво ТОВ «Чарз Авто» висловило свою стурбованість подією, що відбулась в автобусі СА2193 АА , що рухався по маршруту № 25 у м. Черкаси 24.11.2018. Засвідчуючи свою повагу , як особисто до Богдана Волика, так і до всіх пасажирів, у т.ч. – пільгових категорій, запрошує особисто Богдана Волика у понеділок, 26.11.2018, на 9-00 на зустріч до керівництва ТОВ «ЧАРЗ АВТО» ( проспект Хіміків, 84, м. Черкаси). За наслідками детального аналізу ситуації, що виникла, буде здійснено практичне реагування», - йдеться в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
+2 #22 Правдолюб 26.11.2018 17:16
Цитую совбез:
Хлоп іздить з посвідченням 5 річної дитини. Зіркова хвороба аж зашкалює!

Слушай Совбез. Ты такой совбез долбаный! У ребенка нет глаза и он уже не вырастет! Так как у тебя уже и не появятся мозги. Это не дает право водителю покидать свое место, идти в салон и рукоприкладство вать. А потом заявлять, что это подросток кинулся на него с кулаками. Отстой!Мразь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #21 поради Бурдонос 26.11.2018 15:34
"всьому є межа" - пише застуник міського голови. Авжеж. Ви і надалі продовжуєте залишатись "громадським активістом". На більше не вистачає ... :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 спаси і збережи 26.11.2018 15:30
За умов військогового стану діяльність п`ятої колони у вигляді Черкаського міськвиконкому має бути припинена. Бездарі, дилетанти, здатні нанести місту лише шкоду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #19 СУ 26.11.2018 14:24
Цитую Валерій:
Цитую Притих?:
Де ж коментар макєєва - проплатної прислуги перевізників?

Готуємо подання до суду за користування недійсним посвідченням і хамську поведінку в громадському транспорті.

Валера,а по якому недійсному посвідченню ти здрис...нів від призову?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 СУ 26.11.2018 14:21
Цитую соцполітика:
Цитую совбез:
Хлоп іздить з посвідченням 5 річної дитини. Зіркова хвороба аж зашкалює!

Термін дії посвідчення Волика закінчився 31.07.2013. Їздити з просроченим посвідчення, де фотографія 5-річної дитини, не мав права. Кондуктор обгрунтовано вимагав пасажира вийти з автобуса.

Напевно в 2013 році в дитини виросло око(завдяки твоїм молитвам).Потрібно всім твоїм виродкам вирвати кінців...ки і нехай кожного місяці лазять за посвідчення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 Инвалид 26.11.2018 14:20
Цитую совбез:
Хлоп іздить з посвідченням 5 річної дитини. Зіркова хвороба аж зашкалює!

Шоб я тебя видел на одной ноге, а ти меня одним глазом...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #16 Дональд Трамп 26.11.2018 13:40
Некрасиво-непорядочно,но люди,доведенные нынешней властью до отчаяния-повышением цен на все и вся,кроме зарплаты,просто теряют контроль и допускают подобное.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #15 Валерій 26.11.2018 13:34
Цитую Притих?:
Де ж коментар макєєва - проплатної прислуги перевізників?

Готуємо подання до суду за користування недійсним посвідченням і хамську поведінку в громадському транспорті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Микола 26.11.2018 13:31
Подивився відео інциденту. С..н нахабніє не по віку, погрожує "піду у міську раду!". Водій теж не подарок. Але чому з такої єрунди роздувати кадило всесвітнього пожару?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Максим 26.11.2018 13:26
ПЕРЕВІЗНИКИ ВОЗЯТЬ ПІЛЬГОВИКІВ ЗА ВЛАСНІ КОШТИ. І мають права вимагати документи у пільговиків. А ви, виконкомівські колорадські жуки-дармоїди, чому не наведете порядок з документами Вулика? За що вам платять по 50 тис.грн. у місяць? :eek: :eek: :eek: Може вам краще Вулика возити на своїх іномарках? :roll: ЛЕГКО БУТИ ДОБРОДЄТЄЛЄМ ЗА ЧУЖИЙ РАХУНОК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100