реклама

реклама

«80% коштів, виділених на ліквідацію наслідків повені та інших стихійних лих осідають в кишенях різних можновладців. Більше того, всі ті фірми, які розкрадали та відмили більшу частину «повеневих» коштів, наразі знову залучаються теперішньою владою до ліквідації нового стихійного лиха. Ця влада, як і минула, є мародерською, бо банально обкрадає людей на їхній біді», – вважає голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи ліквідацію повені у Чернівецькій області.

Сьогодні  люди з Чернівців запитують: «Покажіть нам хоча б відро щебеню, де воно є там засипане?». Вони знають, що все це пішло на приватні гаражі, будинки. У Львівську область ввозили щебінь з Черкаської області. Для чого аж звідти? Відповідь очевидна: щоб відмити кошти.»

«Повінь - це трагедія цілої нації. І до того часу, поки при владі будуть мародери, будь-які кошти будуть розкрадатися. Зверніть увагу, влада з нетерпінням чекає наступної повені, адже вона знищить сліди їхнього мародерства, знесе все те, що не можна вже буде перевірити», - сказав Олег Тягнибок, передає прес-служба ВО «Свобода».

 

реклама

Коментарі  

 
0 #1 dan 12.05.2011 12:31
які кошти і яка ліквідація. Поїдьте - подивіться самі. Гроші миші зїли - а дороги насипали із зрізаних скель. Все сипеться. Кожна повінь - забиратиме у нас все більше і більше Карпат.
А лісовози котрі щоденно вивозять ліс? Чому їх ніхто не бачить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100