реклама

реклама

Канівська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно службових осіб одного із Канівських ЗАТ за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 275 КК України. Про це повідомляє начальник відділу прокуратури Черкаської області Валерій Барбаш.

Встановлено, що службові особи вказаного Товариства протягом року, виконуючи у грудні 2009 року гідроізоляційні роботи в будівлі музею ім. Т.Г. Шевченка в місті Каневі, фінансування яких здійснювалось за рахунок Державного бюджету, порушили вимоги проектно-кошторисної документації, допустили використання не передбачених проектом матеріалів та неналежно виконали визначені у проектній документації роботи. Це призвело до тяжких наслідків у вигляді пошкодження приміщень будівлі музею, а також матеріальних збитків у розмірі 1 млн. 900 тис. грн.

Наразі за кримінальною справою триває досудове слідство, інформує журналіст прес-групи обласної прокуратури Наталія Фартушня.

Від "Прочерку": Уточнення виділені чорним жирним шрифтом були внесені прес-службою прокуратури області вже після публікації матеріалу.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100