реклама

реклама

Черкаська міська рада знайшла шляхи вирішення ситуації, яка виникла навколо 10 гуртожитків міста у зв’язку з їхньою заборгованістю за спожиту електроенергію у сумі близько 800 тис. грн. Через це завтра, 4 грудня, Черкаський міський РЕМ мав відключити їх від електропостачання.

Виконком

Про це повідомляє «Вичерпно».

– Зараз підготовлено лист-звернення на керівника «Черкасиобленерго». Я його підписав разом з керівником СУБу, – відзначив заступник міського голови Ігор Волошин під час сьогоднішнього засідання виконкому. – Сьогодні це питання має бути вирішене. В гарантійному листі керівник СУБу чітко вказує, що погашення існуючої заборгованості зобов’язуються сплатити до 21 грудня.

У свою чергу представник Національного корпусу Ян Антонюк відзначив, що по всіх цих будинках створені ініціативні групи, і вони не дадуть завтра відключити їх від електропостачання.

Провести розслідування даної ситуації попросив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Зокрема, чому її взагалі допустили і чому члени виконкому про неї дізнаються із соціальних мереж, а не виносять проблемне питання на розгляд виконкому.

– Можливо, хтось заробітну плату чи премію отримав замість того, щоб заплатити за електроенергію? – поцікавився Анатолій Васильович. – Треба розібратися в цій ситуації. Можливо, там інші видатки були нагальні, а може й не нагальні. З цим розберуться і на наступний виконком нам зроблять доповідь.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Енергетик. 04.12.2018 15:28
Вирішення цього питання - прямий обов'язок директора СУБ. Це його недопрацювання. Це він повинен боротися з не платежами. Вирішувати проплати , та зустрічатися з директором Черкаського РЕМ. Дана ситуація,- дзеркальне відображення рівня керівника.Чомусь міськводоканал по не платежам мешканців виконком не збирає та не розписується в своїй нікчемності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Шарафутдінов Еркін. 03.12.2018 19:47
За спожиту енергію споживачам у гуртожитках треба платити. Інакше енергію перестануть поставляти.Щось ця ситуація нагадує справу євробляхерів, що вирішили на...юбати державу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Чучмек 03.12.2018 19:02
чому члени виконкому про неї дізнаються із соціальних мереж,
---------------------
Треба зафіксувати цей момент. Можливо, Черкаси вже стартували, по вже протороней доріжці "Сміла"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100