реклама

реклама

Державні кадастрові реєстратори Черкащини за одинадцять місяців 2018 року розглянули 87457 звернень із питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК).

index

Структурні підрозділи Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області зареєстрували в Державному земельному кадастрі 40229 земельних ділянок. Найбільша кількість таких ділянок розташована в Христинівському (2973), Корсунь-Шевченківському (2524) і Жашківському (2166) районах.

За цей час державні кадастрові реєстратори надали 31667 витягів із ДЗК про земельну ділянку. Найчастіше таку інформацію запитували й отримали в Маньківському (2281 витяг) і Жашківському (2116) районах.

Також спеціалісти Держгеокадастру Черкащини видали 5727 відомостей із ДЗК у формі викопіювання з кадастрової карти (плану).

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Адреси ЦНАПів на території Черкащини й графік роботи державних кадастрових реєстраторів розміщено на офіційному сайті Держгеокадастру області.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100