реклама

реклама

240200 Уманський асфальтобетонний завод ТОВ "Авангард" добровільно компенсував шкоду завдану навколишньому природному середовищу в розмірі 237, 695 тис. грн.

Реагуючи на звернення жителів мікрорайону ГРС м. Умань Державною екологічною інспекцією Центрального округу проведено позапланову перевірку підприємства, що здійснює виробництво дорожньо-будівельних матеріалів в галузі охорони атмосферного повітря ТОВ «Авангард».

В результаті перевірки встановлені численні порушення природоохоронного законодавства в сфері охорони атмосферного повітря:

- не виконання вимог, що встановлені в дозволі на викиди для майданчика 1; не вирішено питання постановки (зняття) на державний облік в галузі охорони атмосферного повітря; не запроваджуються заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин в атмосферу в періоди НМУ; порушення правил експлуатації газоочисних установок;

- наднормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (без дозволу) від майданчика №1, м. Умань вул. Індустріальна, 26.

На усунення порушень вимог природоохоронного законодавства видано припис.

Державною екологічною інспекцію Центрального округу подано позов до Черкаського окружного адміністративного суду про тимчасову заборону (зупинення) діяльності майданчиків №2, №3 ТОВ «Авангард» та розраховані збитки за наднормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (без дозволу) на суму 237,694 тис. грн., які в повному обсязі відшкодовані підприємством.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Центрального округу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100