реклама

реклама

«Черкаські Мавпи» поступилися харківському “Політехніку”. Команда Максима Міхельсона невдало провела другу половину матчу і не зуміла знайти протидію неймовірному відсотку реалізації триочкових суперника. В підсумку харків’яни здобули перемогу з рахунком 89:71.

Головний тренер «Черкаських Мавп» прокоментував суботню поразку вдома від БК «Політехнік»:

09122018640458

- Не скажу, що ми не показуємо змістовної гри. Ми не показуємо характер, який звикли бачити у команди. На майданчику може щось виходити або піти неправильно, але кожен гравець повинен битися і боротися за кожен м'яч і сантиметр майданчика. Коли вже яку гру на нашому щиті забирають 17 підбирань, а наші центрові за 20-30 хвилин збирають два підбору, іноді навіть один або нуль ... Рідкісний випадок, коли більше 5-6 підбирань у центрових. Перш за все, я говорю про українських центрових. Як не дивно, Коуклі б'ється за кожен м'яч, будучи іноземцем і таким же молодим гравцем, як ми називаємо наших "молодих".

Дмитро Скапінцев і Ігор Чумаков могли б боротися набагато агресивніше і нам було б легше. Я не хочу говорити, що проблема тільки в цих гравцях, але в цілому ми не можемо знайти командний дух. Мабуть, його давали травмовані гравці. З нетерпінням чекаємо їх відновлення. Потрібно знайти серед доступних гравців, які будуть побиватися і битися. Поки я не бачу таких гравців. Сьогодні в другій половині з перших секунд провалилися. Я спеціально випустив зі старту третьої чверті найсильнішу п'ятірку. Я спеціально прибрав молодих Ткаченко і Скапінцева, але, на жаль, третю чверть програли. Потім вже всю другу половину наздоганяли, але так і не змогли наздогнати.

Треба сказати, що "Політехнік" зараз показує відмінний баскетбол. Зібралася хороша команда, видно хороша робота тренера. З таким відсотком триочкових складно захищатися - 52%. Козлов взагалі другий матч багато забиває на нашому майданчику. Дуже незручний для нас гравець. Залишається працювати, працювати і ще раз працювати. Зараз у нас буде тиждень. Буде Кубок України з аматорською командою "Шамани". Буде час щось виправити. Ще раз прошу вибачення у вболівальників за те, що ми програємо маленькі епізоди, які не дають показати нам хороший результат. Постараємося це виправити.

Про це повідомляє "Черкаський спорт".

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ничего, ничего, 10.12.2018 14:11
либер фатер Конрад Карлович, найдем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100