реклама

реклама

Раніше судимий житель Черкас розбив вікно автівки металевим предметом та намагався її обікрасти. Але цей злочин зупинив перехожий.

Затриманий

Слідство володіє інформацією, про причетність даної особи ще до десяти схожих крадіжок, повідомляють в поліції Черкаської області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що він затримав невідомого, який розбив скло в легковику, що був припаркований біля будинку на іноземних номерах, та з середини викрав магнітолу. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили особу затриманого. З його слів стало відомо, що він працює, але таким чином хотів ще «підзаробити». Як з’ясувалося, чоловік вже раніше притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні діяння. Крім того, під час огляду в його кишенях було знайдено пакетик з речовиною, схожою на амфетамін. В основному підозрюваний обкрадав машини на іноземній реєстрації, сподіваючись, що потерпілі не будуть звертатися до поліції. Потрапляв до салону через вікно, яке розбивав металевим предметом. Крадіжки вчиняв як вдень так і вночі. Викрадав відео реєстратори, магнітоли, сумки та цінні речі, які продавав. Виручені кошти витрачав на власні потреби.

Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень, передбачених частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Михаил 11.12.2018 14:33
Подяка і респект людині, яка не побоялась затримати злочинця. Є у нас все-таки небайдужі люди.Його б ще й нагородити відзнакою, а то вся слава дістанеться поліції, яка і ломбарди, очевидно, не моніторить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Александр 10.12.2018 20:30
У меня года 2 назад во дворе было разбито боковое стекло и украден видео регистратор. В полиции все документы есть. Правда регистрация черкасская. Но этому упырю без разницы. Засадите его надолго. Заслужил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 постраждалий 10.12.2018 17:34
Шановні правоохоронці ! Перевірте будь ласка його причетність до скоєння правопорушення у парку 50 Річчя - на парковці біля вїзду на будівельний майданчик готелю ( до речі там встановлені камеми відеоспостереже ння ) де постійно відбувалися подібні правовопорушенн я
- особливо у вечірній час, зокрема, близько двох місяців назад було розбито заднє ліве пассажирське скло кроссовера Субару. Прошу забезпечити вивчення цього питання відповідальним дільничним, оскільки за його словами - це непоодинокі випадки у цьому районі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Тудой 10.12.2018 14:04
відео реєстратори, магнітоли, сумки та цінні речі, які продавав

Продавав через Ломбарди?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 небайдужий 10.12.2018 13:29
туди йому дорога
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100