реклама

реклама

Обнадійлива новина від батьків маленького смілянина – 8-річного Діми Бойка, який бореться з важкою недугою. Наразі зібрано кошти для того, аби хлопчика прооперували італійські лікарі. Вже є вся необхідна сума – 150 тисяч євро.

2018-12-10-Діма

Про це інформує Сміла.ua.

«Надійшла інформація від людини, яка закрила рахунок в клініці Діми, чому ми дуже раді. Ми вдячні всім добрим людям, які нас підтримували і які нам допомагали»,– повідомили батьки Діми Бойка.

«Це найкраща новина. Дякую всім! Лишилось молитися за Діму, аби все пройшло успішно», – говорить черкаська журналістка Юлія Фомічова, яка була однією з організаторок збору коштів на порятунок Діми Бойка.

Маленький пацієнт зі своєю мамою Віталіною вже в Італії.

За її словами, Діма знаходиться в інституті Джанніна Газліні в місті Генуя. Стан хлопчика стабільно критичний.

«Наразі лікарі проводять обстеження. До пересадки кісткового мозку ще довго. Спочатку потрібно стабілізувати стан Діми і підготувати його», – повідомляє мама хлопчика і просить молитися за її сина, який обов’язково переможе хворобу.

Нагадаємо, на операцію в Італії для Діми Бойка кошти збирали як через оголошення в соціальних мережах, так і під час благодійних концертів – один відбувся у Смілі, а другий – у Черкасах. Для порятунку восьмирічного Діми, який навчається у 7-ій смілянській школі, об’єдналися сотні людей.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100