реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано належне публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно чоловіка, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Прокуратура Встановлено, що 34-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті неприязних відносин зі своєю знайомою жінкою, умисно, з метою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, наніс 5 ударів рукою в скроневу ділянку голови, в результаті вчинення своїх протиправних дій, заподіяв потерпілій тілесні ушкодження.

Згідно висновку експерта, причиною смерті жінки є черепно-мозкова травма у вигляді ран та синців на голові, крововиливів в м’які покрови голови з боку внутрішньої поверхні, крововиливів під оболонки головного мозку, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя.

Вироком Придніпровського районного суду чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності.

Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Пришийкобиліхвіст. 11.12.2018 15:26
За забиття жінки до смерті зловмисника засуджено до 8 років позбавлення волі...

А за убиття перехожої пенсіонеркою на авто остання звільнена в залі суду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100