реклама

реклама

Екс-секретар Черкаської міськради і депутат Олександр Радуцький реагує на заяви «батьківщинівця» Юрія Тренкіна. Зокрема, Олександр Романович наголошує, що не займався відкликанням депутатів, як на це натякнув Тренкін, пригадуючи збори на підприємстві «Темп», де раптово певна група осіб вирішила свого часу відкликати ряд депутатів.

IMG_2662

– Відликали депутатів політсили, і питання до політичних сил, а не до мене. ПВД тоді відкликали трьох депутатів, «Черкащани» - одного, Радикальна партія теж одного. Це щоб Юрій Васильович розумів. Щодо звинувачень з боку Тренкіна у продажності судів. Якщо в нього є факти, що суд був куплений, у нього є можливість звернутися в правоохоронні органи. І щодо того, нібито я можу блокувати бюджет. Насправді це суд за моїм зверненням зупинив бюджетний процес, бо ряд осіб провели нелегітимну сесію в Каневі і це вже доведено судами, – наголосив Олександр Радуцький.

Також Радуцький акцентує увагу на тому, що сесія відбулася 22 серпня, а сьогодні вже 13 грудня.

– За півроку можна було провести зміни до бюджету. Але певним людям цього не хотілося, бо вони прийняли власні «хотєлки» на 201 мільйонів в Каневі. І все… – каже Олександр Романович.

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 Дональд Трамп 13.12.2018 21:43
Вот шобло в этом склыканни во главе с бондаренко и его ...-слов литературных просо нет,так и хочется сказать ... штопанные.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Встречное предложение 13.12.2018 18:23
Мальчики, идите оба в , или на !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100